Početna Rijaliti TRESE SE BALKAN! Emina Mujić sve iznosi na vidjelo! Otkrila jedinu istinu...

TRESE SE BALKAN! Emina Mujić sve iznosi na vidjelo! Otkrila jedinu istinu o “Dalilinoj ćerki” – Nije prijatno

Rešila da zaključi tu temu

Majka najkontroverznije učesnice “Zadruge” Dalile Dragojević, Emina Mujić, nada se da je njena ćerka zauvek ostavila partnera Filipa Cara sa kojim malo, pa malo ima razne turbulencije u rijalitiju.

Ona je istakla da tačno zna kome je koji cilj tokom takmičenja.

– Znam tačno šta je kome cilj u rijalitiju, ali ću jednog dana sve izneti na videlo. Tada će se tresti Balkan i nikome neće biti svejedno. Nadam se da će Dalila za zauvek da ostavi Filip Cara, ogromnog manipulatora. Moja ćerka ne zaslužuje takvog partnera i nije navikla na takve promašaje – priča Emina Mujić za Super TV i dodaje:


– Nadam se da ću uspeti mirno da spavam. Od kad je počeo rijaliti stalno prolazim kroz stresove i nije mi nimalo prijatno. Jedini koji su iskreni prema Dalili su Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić, koji ne želi puno toga da komentariše. Ostali svi igraju svoju igru. Dobar sam ja psiholog i mogu mnogo toga da shvatim, nažalost ostali ne mogu da shvate šta je to rijaliti – smatra Dalilina majka koja ističe da će njena ćerka nakon rijalitija tužiti Vesnu Rivas.

– Vesna je Dalilin najveći neprijatelj. Priča o njoj laži, naziva je pogrdnim imenima, na osnovu Dalilinog postojanja ona dobija prostor u medijima. Ružno je iznositi laži o Dalili javno, ali neka je. Kada izađe iz rijalitija, moja će je ćerka sigurno tužiti, u to sam ubeđena. Vesna je to i zalužila, jer se prema njoj ponaša katastrofalno – zaključuje Emina Mujić.


Emina napominje da Dalilina nema vanbračnu ćerku, kao što su mnogi pričali.

– Glupo je o tome uopšte i pričati. Pročitala sam u novinama da postoji Dalilina ćerka, ali to je sve laž. Demantujem sve priče vezano za Dalilinu ćerku koja ne postoji. Jedna ogromna laž. Sliku koju mediji puštaju u javnost i predstavljaju devojčicu na njoj kao Dalilinu ćerku je zapravo Dalila kada je bila mala. To je njena slika, a ne njene ćerke – istakla je Mujićka.

srbijadanas.com