Početna Rijaliti “PATI SADA! KO TE TJERAO?” Jovana Jeremić napala Lunu Đogani zbog veze...

“PATI SADA! KO TE TJERAO?” Jovana Jeremić napala Lunu Đogani zbog veze sa oženjenim Slobom, a onda Luna progovorila o Dalili

”Nemojte, ona se bori za svoju ljubav…”

U vaskršnjem izdanju kultne emisije ”Magazin In”, autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu i to Jovanu Jeremić sa ćerkom Leom, Anabelu Atijas, Lunu Đogani, Danijelu Dimitrovsku i Aleksandru Janković.


U studiju se povela polemika o ženama koje stupaju u odnose sa oženjenim muškarcima, te je voditeljka Jovana Jeremić tu direktno isprozivala prisutnu Lunu Đogani, koja je priznala svoju grešku.

– Zna se da ne treba ići u odnos sa oženjenim muškarcem, šta tražiš tu? Je l si bila? Pati sada! Ko te terao? – rekla je Jovana.

– Evo ja kažem, istina. Ja sam svesna, lepo si rekla ”Šta ćeš tu? Pati!”, tako je – dodala je Luna Đogani.

– Moram da stanem u Luninu odbranu, sve je to život – dodaje Danijela Dimitrovska.


Luna Đogani je potom svoju situaciju iz ”Zadruge 1”, kada je prošla linč zbog veze sa Slobom Radanovićem uporedila sa ”Zadrugom 5” i ljubavnom dramom Dalile, Cara i Dejana.

– Sada pričaju ”Nemojte, ona se bori za svoju ljubav…”, a Lunu smo trebali spaliti na lomači. Iako sam bila deo te priče, nije normalno da je to normalno. Nije okej da se prikazuje, da je žena ispred muža sa dečkom, muž sa devojkom – priča Luna.

– One dobiju trenutak pažnje, a kasnije u životu imaju taklav beleg i problem, kajanje na tenane. To je neizbrisivi deo biografije – dodala je Aleksandra Janković.

srbijadanas.com