Početna Rijaliti ‘NIJE PRAVI ČOVJEK ZA MENE!’ Aleks ne želi pomirenje sa Dejanom, on...

‘NIJE PRAVI ČOVJEK ZA MENE!’ Aleks ne želi pomirenje sa Dejanom, on zajecao (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Darko Tanasijević nastavio je da razgovara sa Aleksandrom Nikolić i Dejanom Dragojevićem.

 

Da li misliš da Dejan sad od sebe pokušava da napravi mini žrtvu kad je uporedio bol koju sad oseća sa onim što se izdešavalo sada? – pitao je Darko.

Ima tu dramaturgiju kad priča o stvarima. Ja pomislim to u trenutku kad on pomisli da sam sa njim zog rijaltija, naravno da će mi biti u glavi da je on podao i kvaran. Kad se raspravlja sa mnom i sa drugim ljudima, nemam lepo mišljenje. Shvatila sam da on nije pravi čovek za mene i ja za njega. Da je bila ljubav, trajala bi i dalje – rekla je Aleks.

Ja moju ljubav neću da osporavam – dobacio je Dejan.

Gde ćeš da spavaš? – pitao je Darko Tanasijević.

Ja menjam krevet, ja sam selidbar – dodao je Dejan.

Stefan Karić dobio je reč da prokomentariše raskid Dejana i Aleksandre.

Mislim da je razočarana u njega kao čoveka i da nije očekivala takve reči i izjave. Ne znam za koju stranu bih se odlučio. Mislim da je on drugačiji prema njoj i da nije kao prema zadrugarima. Imala je drugačije tipove momaka, odjednom je sve počelo da se meri. Nije navikla na gramažu, nego je navikla d auzima kašikom. Nju je sve udavilo, da razmišlja koliko će čega da uzme. Koliko je on nju uvredio, toliko je i on nju, kad može da pomisli da bi se on vratio Dalili. Mislim da se smorila u tom odnosu i bila ono što jeste – pričao je Stefan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.