Početna Rijaliti “MALA TE SVE LAŽE, TOMOVIĆ TI JE SMJESTIO!” Mensur dobio poziv sa...

“MALA TE SVE LAŽE, TOMOVIĆ TI JE SMJESTIO!” Mensur dobio poziv sa porodicom – zahtjevaju da raskine sa Milicom (Video)

“Momentalno napusti njen krevet!”

Veliki šef večeras će dati pojedinim zadrugarima šansu da se čuju sa porodicom.

Prvi od njih je Mensur Ajdarpašić koji je odmah našao 1.000 dinara i priključio se na poziv. Njega je pozvala bliska porodična prijateljica, koja mu je kao druga majka.

– Alma je. Sve ćeš do groba da nas dovedeš. Šta to radiš neku noć? Gde su granice tvog ponašanja? Volim te kao sina, svedok si. Sve što ti kaže mala (Milica Veselinović) je laž, to je zlo od deteta. Najveće zlo si doveo u krevet. Sve što je Mina rekla je tačno, molili smo je da se pomiri, jedina je imala pristup. Sve ti je smešteno od Tomovića, pa da ti dođe u krevet. Zar možeš da budeš toliko navan? Mina te je branila šakom i kapom, sramota je da se tako ponašaš prema njoj. Išla je po emisijama, branila te je, bruka je i sramota to što radiš. Nemoj da praviš sebi teorije zavere. Ko god se približi, manipuliše tobom, da nemaš kontakt. Pozdravili su te Ardijan i majka. Ardijan je rekao da ta mala za sve vremena prestane da ga uzima u svoja glibava usta i vašu majku. Majka ti je rekla posle razgovora da odmah napustiš krevet, ako je poštuješ, uradićeš to. Ona od sramote ne sme da napusti Bar, loše je. Ja sam ti druga majka, znaš koliko sam se dala za tebe. Ti si postao predmet sprdnje – pričača je ona.

– Nema veze, neka se sprdaju. Mene to ne zanima – dodao je Mensur.

– Ko si ti? – pitala je Alma

– O ovome smo mogli da pričamo po izlasku – rekao je Mensur.


– Pripremi se da istinu podneseš muški, to ti mogu kao savet dati. Sedam meseci glumiš bebisitera, nekoga prevaspitavaš i daješ akcenat. Vas dvoje imate različite vrednost. Za njenu majku je normalno da devojka sa 13 godina ima se*sualne odnose. Kad vidiš njene slike sa 14 godina, biće ti zlo. To više niko ne može da gleda. Provedi tri dana sam, razmisli o svemu, ne treba da se vezuješ ljubavno – nastavila je Alma.

– Ja najbolje znam kako je meni. Hteo sam sve da rešim po izlasku, ovim što radimo stvaram pritisak. Ovo je još jedna veza, možda sam pogrešio, možda je ona. Ja sam čist, ne smatram da laže mene, laže sebe. Po izlasku sam rekao da ću da rešim sa vama – pričao je Mensur, a ceo razgovor poslušajte u videu.

srbijadanas.com