Početna Rijaliti PLJUŠTE UVREDE I PSOVKE: Dalila napravila haos u Zadruzi – zbog nje...

PLJUŠTE UVREDE I PSOVKE: Dalila napravila haos u Zadruzi – zbog nje bila na ivici nervnog sloma

Žestoko!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Naredni klip koji je pušten bio je klip na kojem su Filip Car i Sanja Grujić razgovarali u pušionici. Naime, Sanja je htela da sedne u krilo kod Cara, ali ju je on odbijao zbog Dalile Dragojević.

– Njemu je bilo neprijatno jer je Sanja htela da mu sredne u krilo, a on nije hteo jer je Dalila bila tu.Vidi se da je on poštenjačina, a i da on nju voli, to je jasno – pričala je Irma.


– Ma šta pričaš ti, on je to radio a na klipu ispod želi da ga stavi u nju – vikala je Dalila.

– Ona i ja smo ponizili sebe, ja sebi ne bih dao za pravo da komentarišem ovo. Meni je najbizarnije jer sam ja seo sa Sanjom u pušionicu, a onda su došle moje dve bivše koje su me zagledale. Molim vas da manite više mene, meni je nešto drugo pokazatelj kakav je ko, ja se sada osećam, Ja ne znam da ću biti sa Sanjom, ona je rekla, a i Dalila isto – rekao je Car.

– Mani se ti Dalile, fekalijo, hodajuća fekalijo, i meni treba da isključim sve emocije, i kada vidim sve svojim očima druga je priča. On svoju prljavštinu želi da izlije u tuđe dvorište – govorila je Dalila.


– Meni nije dobro – rekla je Irma.

– Ona gleda klip gde se fekalija žvalavi sa kombinacijom, a onda joj ne da da sedne u krilo, a onda ide da stavi polni organ u nju – vikala je Dalila.

– Meni nije jasno što se ovo predstalja kao poniženje – pričao je Car.

– Ma fekalijo, pričao si da je voliš, šta glumiš, šta foliraš bre – vikala je Dalila.

 

srbijadanas.com