Početna Showbiz Policija joj našla sjekiru u torbi, živi kao podstanar sa 7 mačaka!...

Policija joj našla sjekiru u torbi, živi kao podstanar sa 7 mačaka! Bila velika zvijezda, a sada se bori za osnovno: Želim samo mir!

Pjevačica Bebi Dol živa je legenda. Ona iza sebe ima pregršt hitova i uspjeha, mada se čini da se u posljednje vrijeme povukla sa scene.

Do prije nekoliko godina ova neobična umjetnica je živjela kao podstanar u trošnoj kući na Vračaru iz koje ju je istjerao gazda jer, kako on sam kaže, nije imala za kiriju.


– Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lijepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mjesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj – iznervirao se gospodin tada na sam pomen bivše stanarke, prenosili su domaći mediji.

Bebi u stanu ima nekoliko mačaka o kojima brine, a i sama je pričala kako muž čuva sedam mačaka dok je ona na “Farmi”.

Bebi je pričala i o novcu, pa poručila da joj je dovoljno da ima za osnovne potrebe, te da se trudi da zadrži svoj mir:

– Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lijep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvijek ću zaraditi dinar da imam za osnovno.

Inače, Bebi Dol je jednom prilikom ispričala kako je navodno nakon “Farme” nosila sjekiru u torbu, te da ju je policija zbog toga i zaustavila.

– Dva mjeseca sam sa sjekirom išla poslije “Farme”, nosila sam je u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Kaže – on me razumije. Danas su rijaliti malo drugačiji – ispričala je Bebi u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji.

ekskluziva.ba