Početna Rijaliti MENE BI OŽENIO, A TO ŠTO TEBE NE BI, TO NIJE MOJ...

MENE BI OŽENIO, A TO ŠTO TEBE NE BI, TO NIJE MOJ PROBLEM: Anđela brutalno udarila na Dalilin moral! Dragojevićka odmah uzvratila nisko (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, koju vodi voditelj Milan Milošević. Milan će ove noći postavljati “vruća” pitanja, koje je postavila publika. Naredno pitanje, postavljeno je Lepom Mići i Dalili Dragojević, koje je bilo vezano za udvaranje Filipa Cara prema Anđeli Đuričić:

Nikada se nisam udvarao Anđeli. Ja sam o njoj imao isto mišljenje od prvog dana, kao i sada. Ja sam o njoj imao lepo mišljenje i javno sam ga ovde iznosio. Dalila je meni zamerila bolesne stavri. Ona je meni napravila ljubomornu scenu kada pitam kako mi stoji frizura . To je jedna kapljica u lažima Dalile. Ta osoba je bila jako ljubomorna, lažu sami sebe – rekao je Car.

Ona me držala mene da meni Filip ne bi prišao. Samo me zato držala pored sebe. Dalila pokušava da predstavi ovo. Mene bi oželili, to što tebe niko ne bi oženio, to nije moj problem – rekla je Anđela.

Dalila nije kao ti, da je skupljala i čekala pitanja da bi iznela šta misli. Naravono da mi je smetalo. Ja sam i tebi i njemu zamerala što pristaješ na to – odbrusila je Dalila.

U nastavku teksta pogledajte video:

pink.rs