Početna Rijaliti Janjuš otkrio gdje se zaposlio – može da zaradi veliku sumu novca...

Janjuš otkrio gdje se zaposlio – može da zaradi veliku sumu novca za kratko vrijeme

Kako je, po napuštanju pete sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, ostao bez honorara, a na sve to i ostao dužan produkciji ovog TV formata, Marko Janjušević Janjuš se našao u finansijskom problemu.

Marko je zbog toga brže-bolje morao da nađe način da zaradi novac za život, te mu je sinula ideja da krene stopama mnogih nekadašnjih zadrugara i otvori Jutjub kanal.

– Samo da obavestim sve koji me prate i gotive, uskoro moj Jutjub kanal. Obaramo sve granice, obećavam – poručio je Janjušević putem društvenih mreža, zbog čega je izazvao salvu oduševljenih reakcija.

Ukoliko se ozbiljno posveti ovom poslu, Janjuš bi, na krilima popularnosti koju je stekao tokom višestrukog učešća u “Zadruzi”, veoma brzo mogao da stekne pozamašan broj pratilaca i na ovoj platformi, kao i da ima zavidan broj pregleda na mesečnom nivou.

Ipak, za to je potrebna upornost i raznovrstan sadržaj koji će iz nedelje u nedelju držati pažnju publike, što i nije tako čest slučaj kada je reč o zadrugarima, koji su uglavnom, poput Miljane Kulić, odustajali od ove platforme nakon svega nekoliko nedelja.

haber.ba