Početna Rijaliti Španska serija Kulići: Roditelji se odrekli Bebice?! Oglasila se Marija – ovo...

Španska serija Kulići: Roditelji se odrekli Bebice?! Oglasila se Marija – ovo se zapravo dogodilo u Nišu

Bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, nakon bega iz “Zadruge” otišao je u Niš da vidi Mariju i Sinišu Kulić.

Po povratku u rijaliti, on je Miljani preneo pozdrave od porodice i otrkio da svoju majku nije kontaktirao jer mu je bivša tašta to zabranila.

Marija Kulić se oglasila na tu temu i bila šokirana onime što je čula.

– Ne, to nije tačno. Ja sam mu rekla da je čudno što ga majka nije zvala kad je videla da je izašao. Pitala sam ga da li njegova majka ima njegov broj i on je rekao da ima. Čudila sam se što jedna majka nema potrebu da pozove svoje dete da proveri kako je – počela je Marija i nastavila da iznosi još šokantnije informacije:

– On je pored stana u Beogradu i kuće hvatao taksi i čekao autobus za Niš. Mi nismo mogli da verujemo. Meni je neverovatno da ga roditelji ne kontaktiraju, a vide da su mu se desile neke promene u “Zadruzi”. Vide da im dete preskače zid redovno i ne pozovu ga – izjavila je Marija Kulić.

Na pitanje kakvo joj je zdravstveno stanje zbog sveg ašto se dešava u rijalitiju Marija je kratko prokomentarisala da je dobro, za sada.

srbijadanas.com