Početna Vijesti “SAMO SE S TOBOM SRCE SMIRI”: Amra Halebić pokazala da je presretna

“SAMO SE S TOBOM SRCE SMIRI”: Amra Halebić pokazala da je presretna

Amra Halebić pripada gardi mlađih pjevačica bh. scene, a jedna je od rijetkih koja je uspjela izgraditi karijeru bez skandala, isključivo na svojim vokalnim sposobnostima.

Izdvajala se od prvog pojavljivanja jer akcenat nije stavljala na svoje fizičke atribute, što je svojstveno pjevačicama. Naprotiv, uvijek se oblačila odmjereno, a ponašala toplo i milo. O njenom odnosu prema vjeri pričalo se po kuloarima, a ona nije htjela previše govoriti o tome u javnosti jer se, kako je jedne prilike objasnila, njen posao kosi sa onim što Islam propagira.

Ipak, budući da je nastupio sveti mjesec ramazan, Amra se oprostila od mikrofona ovog mjeseca i potpuno se posvetila postu i vjeri. To je podijelila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

“Samo se srce sa tobom smiri”, napisala je lijepa pjevačica uz objavu fotografije na kojoj se pokrila, pokazavši time da je u najljepšem mjesecu kod muslimana najispunjenija i najsretnija.

Ispod je uz hešteg stavila riječi mubarek i ramazan. Ova njena objava izazvala je brojne komplimente o njenoj ljepoti, ali i da joj hidžab prelijepo stoji.

Senzacija.ba