Početna Rijaliti NOVINARI KOD KUĆE MILJANINOG DEČKA BEBICE! Nenadova majka očajna: Brinem za svoje...

NOVINARI KOD KUĆE MILJANINOG DEČKA BEBICE! Nenadova majka očajna: Brinem za svoje dijete

Nenad Macanović Bebica postao je veoma popularna, ali i intrigantna ličnost od kada je ušao u “Zadrugu 5” i tvrdio je da poseduje ogromno bogatstvo. Ekipa Informera uputila se u njegovu porodičnu kuću u Kotežu i tamo zatekla njegovu majku.

Ekipa Informera posetila je Kotež, u kom živi preduzetnik koji je vezom sa problematičnom Nišlijkom privukao pažnju gledalaca “Zadruge”.

Ispred njegove kuće odmah su naleteli na Bebičinu majku, koja nije bila raspoložena za razgovor. Na pitanje kako joj se sviđa snajka ona je besno odgovorila:

-Ma briga me za Miljanu! Ne zanima me ta osoba! Ne želim da pričam o njoj. Brinem za svoje dete – kratko je rekla i pobegla u kuću.

Kulićeva ponavlja da je Bebica psihopata kog ne može da se reši, dotle komšije imaju samo reči hvale za njega.

-Nenad je divan mladić! Dobar je, kulturan, vredan… Pošten je, radi sa ocem. Ma cela porodica Macanović je na dobrom glasu – kažu komšinice iz njihove ulice i dodaju da Bebica nije dovodio Miljanu kod roditelja u Kotež:

Miljana: Tajno
se ljubim sa Zolom

Miljana tvrdi da se već nekoliko puta ljubila sa Lazarom Čolićem Zolom, ali da to kamere nisu snimile.


– Kad smo se kombijem vozili na “Zadrugoviziju”, rekao mi je da lepo mirišem i poljubio me je. Ljubili smo se i ispod pokrivača, ali tražio mi je da to krijemo od svih sve dok ne dokažem da mogu biti normalna – ispričala je Kulićeva.