Početna Rijaliti LUNINI FANOVI PRETUŽNI: “Slušala sam srce i prevarila se…” – Najiskrenija objava...

LUNINI FANOVI PRETUŽNI: “Slušala sam srce i prevarila se…” – Najiskrenija objava Đoganijeve

Luna Đogani i Marko Miljković gostovali su u emisiji “Puls Srbije”, i tom prilikom razgovarali na razne teme. Poznato je da je par, nakon učešća u rijalitijima i Luninoj pobedi u drugoj sezoni “Zadruge”, dobio ćerku Miju, te su započeli i vrlo popularnu karijeru influensera.

Njih dvoje sami vode jedan od najposećenijih Jutjub kanala u Srbiji, te je jasno da je odluka da više ne učestvuju u rijalitijima bila ispravna. Ipak, ono što je sve šokiralo, jeste Lunino priznanje da više ne želi ni pevanjem da se bavi.

Kako kaže, u trenutku kada je snimila svoju prvu pesmu, i kasnije još nekoliko njih, mislila je da radi pravu stvar, jer je slušala srce. Međutim, vremenom je kaže shvatila da muzika zapravo nije njen životni poziv, te da joj mnogo više prija karijera influenserke u koju trenutno ulaže sa svojim suprugom Markom.

 

– Biću najiskrenija, ne planiram trenutno da se vratim pevanju. To nije nešto čime bih se bavila, ne vidim sebe mnogo u tome. U tom trenutku kada sam snimala pesme i kada sam ulagala u to, mislila sam da je to neki moj put i slušala sam svoje srce. Ovog trenutka se ne osećam tako, već sam našla neki svoj drugi put. Za sada ne, ali ostavljam budućnost da pokaže svoje. Život je čudo, nikad se ne zna šta će kod mene – kaže Đoganijeva.