Početna Vijesti HITNO JE IZVELI IZ ZADRUGE, ZBOG ŠAMARA: Odveli je u Centar za...

HITNO JE IZVELI IZ ZADRUGE, ZBOG ŠAMARA: Odveli je u Centar za socijalni rad, Mensuru slijedi diskvalifikacija?!

Učesnica rijalitija Milica Veselinović je danas privremeno napustila “Zadrugu” i otišla u Centar za socijalni rad kako bi dala izjavu povodom šamara koji je u januaru dobila od Mensura Ajdarpašića, kada je bila maloletna.

Naime, kada se vratila u “Zadrugu” Milica Veselinović je svom dečku Mensuru Ajdarpašiću otkrila zbog čega je napustila kuću, a on je besan psovao.

– Ja sam sve slušala kada se Milica vratila u rijaliti. Uglavnom sam čula većinu šta je ispričala Mensuru. Izašla je zbog šamara koji se desio u januaru. Ona je sve porekla i rekla da nju niko nije udarao – glasi jedan od komentara vernih gledalaca ovog rijaliti šou programa.

– Sad je nadrljao, pričao je Đedović. Bez obzira što ona porekne pošto je maloletna, a ima snimak, on dobija krivičnu prijavu po službenoj dužnosti – otkrio je gledalac šta je čuo.

Navodno se pričalo da je Milicina majka, Ana Veselinović, pdoneta tužbe protiv Mensura, a da li je reakcija iz Centra za socijalni rad samostalna ili iza svega stoji majka Milice Veselinović nije poznato.

Takođe, da li će Ajdarpašić zbog ovoga biti diskvalifikovan, ostaje da vidimo.

https://www.youtube.com/watch?v=-GfbOHQZjuQ&feature=emb_title

srbijadanas.com