Početna Showbiz Hrabar gest: Duško Tošić poslao moćnu poruku u kojoj nema mjesta za...

Hrabar gest: Duško Tošić poslao moćnu poruku u kojoj nema mjesta za JK

Već neko vrijeme ne viđamo našeg nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića ni na mrežama, ni u javnosti. Nakon burnih dešavanja o nasilju u porodici, Tošić se nij oglašavao, a Jelena je nedavno u sudu odbacila optužbe.

Sada se sportski menadžer vratio u prijestonicu. On je juče prisustvovao vječitom derbiju izmežu Crvene Zvezde i Partizana, a prije toga je poslao svima jasnu poruku i poziv.

Naime, on je na svom insatgram profilu u okviru opcije story objavio kratak video u kom poziva ljude na akciju pošumljavanja Srbije.

“Ove godine prije tokom i posle Serbia open turnira u Srbiji posadićemo više od 80 hektara novih stabala raznih vrsti! Učestvuj u sadnji 1 karta – 1 drvo!” – stajalo je u videu.

Duško je ovim želio svoje pratioce da pozove na Serbia open turnir u tenisu koji sutra počinje i da skrene pažnju na to da od svake prodate ulaznice kupiće se je jedna sadnica, tj. jedno drvo. Dakle, svako ko kupi kartu za turnir posredno će učestvovoti u pošumljavanju Srbije. Ova ekološka akcije se i zove “Jedna karta – jedno drvo.”

Izvor: Gloria.rs