Početna Showbiz Danijela Martinović šokirala izgledom, mnogi pitaju šta joj je s licem: ‘Izgleda...

Danijela Martinović šokirala izgledom, mnogi pitaju šta joj je s licem: ‘Izgleda kao Caitlyn Jenner’

Danijela Martinović na malim ekranima se pojavila pomalo nabubrenog lica, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama

Pjevačica Danijela Martinović (50) iznenadila je gledatelje HRT-ovog showa “Zvijezde pjevaju”. Pjevačica je mnoge šokirala nabubrenim licem koje je izazvalo lavinu komentara, piše Net.hr.

 

Martinović je jedna od članica žirija zabavnog pjevačkog natjecanja u kojem je sinoć ispao veseli par, Iva Jerković Ivo Amulić. Međutim, izgleda da gledatelje nije toliko zanimalo ko ispada iz showa koliko su bili zainteresirani za Danijelino lice.

Naime, Danijela prošli vikend nije mogla biti dio žirija zbog zdravstvenih problema pa ju je zamijenio Nikša Bratoš, no ove subote se pojavila u pomalo neuobičajenom izdanju.

50-godišnja pjevačica nosila je dugu ružičastu haljinu s velikim remenom, mnogi gledatelji su opleli po njezinoj haljini, govoreći da joj je prevelika.

Međutim, najveću pažnju privuklo je njezino lice. “Što je s Danijelinim licem? Izgleda kao Caitlyn Jenner!”, komentirao je iznenađeni gledatelj ispod fotografije Danijele i Marka Tolje.

“Ne možeš s 50 godina biti curica”, “Meni je Danijela bila prelijepa žena, ali više je ne mogu gledati, a ni slušati to njonjavo tepanje”, “Svi bi vječno ostali mladi, pustite prirodu neka radi svoj posao…”, “Katastrofa što rade od sebe ove ženske, budi svoja”, “Izgledaš kao Maja Šuput“, “Što je s licem?”, neki su od komentara.

POVEZAN VIDEO:

(DEPO PORTAL/dg)