Početna Rijaliti Dalila u nikad gorem stanju: Izdali je svi prijatelji, ostala sama, pa...

Dalila u nikad gorem stanju: Izdali je svi prijatelji, ostala sama, pa donijela odluku gdje će da živi poslije rijalitija!

Dalila Dragojević porazgovarala je sa MC Aleks i Nevenom Savić o bivšoj drugarici Anđeli Đuričić, ali i životu nakon rijalitija.

– Rekla sam Darku da sam bila u mnogo gorim situacijama, pa je ona bila tu. Meni se ništa ne poklapa, ali dobro, svako priča o sebi – rekla je Dalila o Anđeli.

 

– Znaš i sama šta smo pričale danas… Evo i ja, poslije svega što je bilo, ja sam se sklonila čim sam shvatila da se sprda. Svašta si prošla pored njega, znam da te muči to što razmišljaš o tome kako nisi vidjela kakav je – govorila je Nevena.

– Nisam mogla ni da naslutim iskreno. Da jesam, ne bih se mirila ni poslije onoga sa Majom – izjavila je Dalila.

 

– Poslije jedne vaše svađe kad sam čula šta je sve rekao, ja sam se frapirala i ti se ponovo pomiri sa njim… Ali dobro, nisi bila tu nisi čula… A i čovjek se uvijek trudi do samog kraja – nastavila je Nevena.

– Da li je ono tvoj salon? – pitala je Savićeva.

– U Sarajevu kod druga, to je poseban dio moj u sklopu njegovog, ali za Beograd se selim pa kako bude. Ne mogu stvarno, svi ti ljudi, toliko zajedničkih prijatelja, ne mogu… Ne mogu objašnjavati nikome ništa… – odgovorila je Dragojevićka.

– Preselila bih se, ali ne znam gdje bih sa stvarima – rekla je Dalila. – A gde bih prešla, ovo sve j..eni kreveta kod vrata – dodala je Nevena. – Ne znam – odgovorila je.

– Tu ti je najbolje, tvog kutak, okreneš se ka zidu i ne gledaš nikoga – izjavila je Nevena.

Eksluziva.ba