Početna Vijesti URAGANKA SE USELILA KOD POLITIČARA POSLIJE 3 MJESECA VEZE? Ima jedan od...

URAGANKA SE USELILA KOD POLITIČARA POSLIJE 3 MJESECA VEZE? Ima jedan od najluksuznijih stanova u Beogradu, otkriveni detalji

Članira grupe “Hurricane” Ivana Nikolić navodno se uselila kod političara Andreja Bajeca, sa kojim je nekoliko meseci u vezi.

Naime, kako izvor tvrdi za domaće medije, ideja o njihovom zajedničkom životu bila je baš Andrejeva, no, ni Ivana nije mogla da ostane imuna, te ju je prihvatila oberučke, iako njihova veza, kao što smo već napisali, traje samo nekoliko meseci.

– Njihova veza počela je onog dana kada su se upoznali. Kliknuli su na prvu loptu i od tog dana se ne razdvajaju. Dogovorili su se da vezu drže u strogoj tajnosti, ali im je vremenom postalo vrlo naporno da se nalaze na tajnim lokacijama, kriju svaki svoj korak i skraćuju vreme koje bi provodili zajedno. Posle tri meseca ljubavi, Andrej je predložio Ivani da se useli kod njega. Iako nije očekivala takvu ponudu, prihvatila je bez razmišljanja – navodi izvor za Alo.

On tvrdi da je veza novopečenog para još čvršća otkako su otpočeli zajednički život.

– Oboje su osećali pritisak i negativnost zbog tajne veze i nemogućnosti da potpuno uživaju jedno u drugom. Ivanino useljenje ih je potpuno zbližilo i veza je konačno ozvaničena. Bude se zajedno, doručkuju zajedno, legnu zajedno, što je jako važno za njihov odnos. Da nije toga, ne bi mogli da opstanu zbog poslovnih obaveza koje imaju tokom dana. Do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo, a osim što uživaju sami, često ugoste zajedničke prijatelje kojima liče na mladi bračni par, a ne na dečka i devojku koji su tek nekoliko meseci zajedno – kaže izvor, koji tvrdi da Bajec poseduje jedan od najluksuznijih stanova u centru grada.

– Ko zna Andreja, zna da je to čovek koji ulaže u nekretnine otkako je počeo fino da zarađuje. Stan u kojem živi sa Ivanom je trosoban stan novogradnje, sa luksuznim stilskim nameštajem, džakuzijem i ogromnom terasom, pravi mali raj. Nema sumnje da Ivana uživa u njegovom domu i da joj dodatno olakšava to što se skućila u centru grada – kaže izvor za medije.

Da li zbog skladnog odnosa s Andrejom ili zvaničnog useljenja, Ivana je pre samo nedelju dana priznala da mašta o venčanju i potomstvu.

– Volim i decu i brak, zajednički život, da se emotivno ulažem u odnos s partnerom. Verovatno ću uskoro početi da razmišljam i o tome, ne zbog partnera nego zbog mojih godina – rekla je pevačica za domaće medije.

Kurir.rs/I.B/Alo