Početna Showbiz Jeniffer Lopez pokazala lice bez šminke i otkrila svoju jutarnju rutinu

Jeniffer Lopez pokazala lice bez šminke i otkrila svoju jutarnju rutinu

Jeniffer Lopez, latino diva, nedavno je na Instagramu podijelila video na kojem bez ustručavanja pokazuje svoje lice bez trunke šminke i sa tek opranom kosom. Tom prilikom, JLo je svojim fanovima otkrila kako izgleda njena jutarnja rutina.

Izgleda prirodno i njegovano ne samo na sceni sa šminkom na licu, već i u kućnom izdanju, a novi snimak na Instagramu to i dokazuje.

-Nemam nikakvo posebno osvjetljenje ili bilo šta, ovo je samo jutarnje svjetlo. Nema ni nikakvih posebnih filtera, ovo je moje lice, započela je Jeniffer izlaganje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ona je otkrila da prije svega lice umiva gelom za čišćenje sopstvenog brenda JLo beauty, koji je pokrenula prošle godine, nakon čega nanosi popularni ”That JLO Glow” serum. Naredni korak njene rutine podrazumijeva nanošenje kreme za sunčanje.

-Krema sa zaštitnim faktorom je zaista važna i to je bila jedna od mojih tajni ljepote u tinejdžerskim i ranim 20-im godinama. Tvoja mama ti je stavlja kada si beba kako bi ti zaštitila kožu od sunca, a ja sam to nastavila da radim i kada sam odrasla i to je ono što je promijenilo igru. Svakodnevna zaštita od sunca, čak i kada u New Yorku nije bilo sunčano, je napravila veliku razliku na mojoj koži, smanjivši oštećenja od sunca, objasnila je slavna 52-godišnjakinja.

Jeniffer je rutinu njege kože završila nanošenjem male količine kreme za predio oko očiju kako bi obezbejdila dodatnu hidrataciju. Inače, pjevačica se u videu osvrnula ne samo na rutinu za njegu kože, već i na jutarnje rituale koji je pripremaju za dan pred njom i dobre, pozitivne misli. Ovaj video je pregledan preko milion puta, a nanizalo se na hiljade komplimenata.

Inače, ovo nije prvi put da pjevačica pozira bez šminke, upravo suprotno – ona se bez problema snima i fotka i kada nije dotjerana, a upravo zbog toga je publika i obožava i cijeni njenu prizemnost.

Izvor: Prva.rs

(E.M.)