Početna Showbiz Evo zbog čega se razvodi Tamara Đurić

Evo zbog čega se razvodi Tamara Đurić

Kao bomba je odjeknula je vijest da se starleta Tamara Đurić, poslije samo pola godine otkako se zaklela pred Bogom na vječnu ljubav biznismenu Nikoli Kačereviću, navodno razvodi.

Kako prenose mediji, Nikola se nije odrekao momačkog života, i navodno nerijetko pijan pada u zagrljaje drugih žena. Nije ovo prvi put da se par razdvaja i raskida, samo sad imaju i kćerkicu.

Podsjetimo, Tamara i Nikola su se zavjetovali u Hramu Svetog Save, kada su i krstili kćerkicu. Svečanom činu tada je prisustvovao Tamarin bivši dečko Dejan Palić Makarona, kao i Tamarini roditelji, sestra Aleksandra i najuži krug prijatelja.

Na vjenčanju im se desio i jedan peh, naime kako je Tamara uz bijelu haljinu nosila i bijeli šešir, morala je da ga skine kako bi stavila krunu tokom ceremonije, u tom momentu joj je spala burma. Sveštenik je upitao mladoženju da li ga je Tamara prisilila da se vjenčaju, na šta je on šaljivo odgovorio: “Možda”, a onda su se on i Đurićeva tri puta poljubili pred prisutnima. Poslije ceremonije, slavlje povodom krštenja su organizovali na Slaviji u jednom prijestoničkom restoranu.

Inače, Tamara je početkom prošle godine postala majka djevojčice kojoj je dala ime Tamara, a oca njenog djeteta nikada nije željela da previše eksponira u javnosti. Njih dvoje su planirali da se 2020. vjenčaju na Vidovdan, ali su zbog korone slavlje pomjerili. Međutim, umjesto vjenčanja, nekoliko mjeseci poslije rođenja njihove kćerke došlo je do raskida.

Tamara je tada napustila Nikolu, a onda i otkrila detalje raskida.

– To se odlagalo. Uvijek sam ga hvalila, i sad ne mogu da kažem ništa ružno o njemu. Nije on ništa puno pogriješio, ali sve se skupljalo, pa zajednički život… Nemamo ista interesovanja, nešto je smetalo njemu, nešto meni. On je jako druželjubiv, voli da izlazi, ja sam se malo povukla. Ja sam godinama napolju i i meni je sve to već dosadilo, a njemu nije. Tu smo se malo “hoškali” – pričala je Tamara.

Međutim, ipak je došlo do srećnog završetka, te su nakon krštenja kćerkice, Tamara i Nikola izgovorili “da” i zavjetovali se jedno drugom na vječnu ljubav.

Eksluziva.ba