Početna Rijaliti “DALILA KRENULA DA IZBODE FILIPA CARA NA SPAVANJU” Pao joj mrak na...

“DALILA KRENULA DA IZBODE FILIPA CARA NA SPAVANJU” Pao joj mrak na oči, hoće da ga se riješi po svaku cijenu

Gotovo

Dalila Dragojević doživela je pomračenje svesti, pa je javno zapretila da će ubiti Filipa Cara i da će mu sama presuditi za sve loše što joj je do sada uradio u “Zadruzi 5”. Kontroverzni par već mesecima skreće pažnju javnosti zbog skandaloznog ponašanja na imanju u Šimanovcima, a ovoga puta Dalila je otišla korak dalje, pa je poručila da će izbosti nožem Filipa kada bude spavao. Dok je besna sedela u rajskom vrtu i pušila, pričala je sama sa sobom:

Marko Ðedović otkrio je da Dejan Dragojević piše ljubavne poruke bivšoj ženi Dalili Dragojević, o čemu sada bruji cela kuća. Tokom igre istine on je postavio pitanje Dejanu, zahtevajući da razjasni o čemu se tu tačno radi.

– Objasni nam misteriju poruka u duksu. Da li su to uspomene ili su napisane da bi se dale Dalili. U jednoj poruci je pisalo: “Volim te”, u drugoj je bila nacrtana kuća i iznad nje je pisalo Dalila. Ti si tada bio sa Aleks u vezi – naveo je Ðedović, a Dejan je odmah počeo da se pravda:

– To je bila prva poruka na kojoj sam napisao: “Volim te”, a to je bio neki crtež od pre sto godina. To nije trebalo da se da, rekao sam da se baci. Ja ne pišem poruke, Aleksandra je pored mene ceo dan. Nek priča ko šta hoće, niti me interesuje, zvone mi jaja šta će ko da misli i da kaže. Nisam nosio tu trenerku dugo, a ako vam nešto znači, burmu sam dao, majice bih najradije zapalio ni sat ne nosim.
Znate šta je poenta, da ja sad odem lepo u izolaciju, uzmem nož i izbodem ga tamo na spavanju! Izbodem ga na mrtvo ime. I rešen problem! Hoćemo i ubistvo da imamo?! Imali smo sve u rijalitiju, da imamo i ubistvo, eto. Pa onda, kad sam luda, da sam luda baš onako, za ludnicu – govorila je Dalila i nije trepnula, a snimak su šerovali fanovi “Zadruge” na društvenim mrežama, kao upozorenje šta može da se desi pošto je par već pokazao da ne preza ni od čega.

Mensur Ajdarpašić je nakon skandaloznih svađa sa Milicom Veselinović istrčao iz pušionice besan, pa je počeo da urla, plače i razbija sve po Beloj kući. On je udarao u televizor, koji je slomio jednim udarcem rukom. Zadrugari su bili šokirani prizorom, pa su pritrčali da pomognu i smire Ajdarpašića.

– Ja ne mogu da verujem da me govno malo pita za Zadrugoviziju i provocira. Ja nisam hteo da nastupam s Minom zbog nje, a ona me pita kako sam. Boli me ku*ac za sve to, nije me pitala kako sam dva dana – nastavio je da grca u suzama.

Srbijadanas