Početna Rijaliti LUNA ĐOGANI IZBEZUMLJENA: Unezgodila se usred tržnog centra zbog Markove bivše!

LUNA ĐOGANI IZBEZUMLJENA: Unezgodila se usred tržnog centra zbog Markove bivše!

Ovo nikako ne može da mu oprosti.

Luna Đogani pobjegla je navodno od Maje Marinković kad ju je srela u tržnom centru u Beogradu! Pobjednica “Zadruge” navodno ne može da podnese starletu samo zato što je, svojevremeno, imala se** s njenim mužem Markom Miljkovićem, piše novi.ba

 

Naime, Luna je uhvaćena u tržnom centru dok je sa suprugom Markom, kćerkom Miom i ocem Gagijem Đoganijem obilazila radnje. Poslije pola sata sjeli su u poslastičarnicu. Luna je sve vrijeme držala bebu, koju je preuzeo Marko kada su im donijeli sladoled. Luna je bila dobro raspoložena dok nije spazila Maju koja je, gle čuda, tražila mjesto baš u toj poslastičarnici.

Kad ju je vidjela, Luna je ekspresno napustila lokal. Panično je ostavila sve stvari i izašla. Nije stigla ni račun da plati, pa je Marko iz njenog novčanika uzeo novac.

Čim je izmirio račun, Marko je potrčao za Lunom, koja je već odmakla od mjesta na kom je srela rivalku.Za razliku od Đoganijeve, Maja se ponašala kao da je nije ni primijetila i nonšalantno je ušetala u poslastičarnicu. Ali da joj nije svejedno što ih je srela i da ne podnosi Đoganijevu, govori i činjenica da navodno nije htjela da sjedne za njen sto, koji je jedini bio prazan. Sačekala je da se drugi oslobodi, pa je tek onda poručila kolače sa drugaricom.

 

Čim su završile s jelom i pićem, njih dvije su ustale i nastavile da obilaze radnje. Maja je pazarila garderobu, ali i nakit. Podsjetimo, dok su Maja i Marko bili u “Zadruzi”, dogodila se scena koja je i dalje hit na društvenim mrežama.

Maja je, naime, Marku prosula punu šerpu mlijeka na glavu. Ona je to učinila jer ju je di-džej iz Brusa prethodno isprskao tečnošću za čišćenje prozora. Njoj je pao mrak na oči, pa ga je cijelog ispolivala mlijekom.


novi.ba