Početna Sport Ko je muškarac s kojim Britney Spears čeka dijete? Poznat je po...

Ko je muškarac s kojim Britney Spears čeka dijete? Poznat je po isklesanom tijelu, a njegova životna priča je baš zanimljiva

Zaručnik Britney Spears Sam Asghari na Instagramu je podijelio svoju sreću što će postati otac prvi put, a evo ko je zapravo on i čime se bavi!

Sam Asghari 28-godišnji je model i fitness trener, a kao najmlađe dijete od njih četvoro, s 12 je godina s ocem imigrirao iz Teherana u Ameriku.

Za vrijeme školovanja  se bavio nogometom, a onda je krenuo i na Policijsku akademiju, pa je tako isklesao svoje mišiće. Na nagovor starije sestre počeo se baviti modelingom, a s 21 godinom odradio je svoju prvu modnu reviju u Palm Springsu.

Zahvaljujući svojem dobrom izgledu, Asghari je glumio i u nekoliko videospotova, među kojima i onom muzičke grupe Fifth Harmony za pjesmu ”Work from Home”.

Da mu spotovi dobro idu, vidjela je i Britney, pa je Sam glumio i u njezinu spotu za pjesmu ”Slumber Party” 2016. godine, a priznali su da su oboje odmah osjetili leptiriće u stomaku.

“Rekla je ‘Bok, ja sam Britney’, a ja sam samo odgovorio ‘Oprosti, kako ti je ono ime?’ Pokušao sam biti duhovit, mislim da me niko nije shvatio”, prisjetio se Sam njihova prvog susreta. Nakon toga su razmijenili brojeve telefona i otišli na sushi, a nedugo nakon toga započeli su i svoju vezu.

Prošle godine u septembru Sam je zaprosio Britney, a prsten koji joj je poklonio u sebi ima ugraviranu riječ ”lavica”, što pokazuje Britneyinu snagu u borbi koju je vodila sa svojim ocem te Samovu podršku vezanu za njezinu prošlost.

Sam je nekoliko puta istaknuo koliko je voli i podržava.

”Oduvijek sam želio samo najbolje za svoju bolju polovicu i nastavit ću podupirati i slijediti njezine snove, kao i stvarati budućnost kakvu ona želi i zaslužuje. Zahvalan sam na ljubavi i pažnji koju ona prima od svojih obožavatelja diljem svijeta i veselim se normalnoj, predivnoj zajedničkoj budućnosti”, podijelio je za magazin People.

Britney je nedavno objavila kako sa Samom očekuje dijete. Njoj će ovo biti treće dijete jer s Kevinom Federlineom ima dva sina, 16-godišnjeg Seana i 15-godišnjeg Jaydena, dok će Samu ovo biti prvo dijete i sa svima je podijelio koliko je uzbuđen zbog toga.

”Brak i djeca prirodni su dio snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se oduvijek veselio i ne shvaćam ga olako. To je najvažniji posao koji ću ikada raditi”, napisao je Sam u opisu fotografije na kojoj su lav, lavica i mali lavić sa simbolikom na njega, Britney i buduće dijete.

 

 

Obožavatelji u komentarima obasipaju ga pozitivnim komentarima te govore kako je pomogao Britney da postane sretnija osoba, otkrije prljave tajne koje su ju mučile godinama te im žele sretan život skupa. Inače, Sam je od Britney mlađi 13 godina.

Izvor: Dnenvik.hr