Početna Rijaliti ‘Cijela Tuzla te pomuzla, pa si prešla u Šepek, pa došla da...

‘Cijela Tuzla te pomuzla, pa si prešla u Šepek, pa došla da te ja je.em na sred televizije’: Car uništio Dalilu još jednom, njoj opet nije bilo dovoljno (VIDEO)

Au!

Jučerašnji haos između Dalile Dragojević i Filipa Cara trajao je tokom skoro cijele emisije. Njihova svađa eskalirala je nakon što je Car popljuvao direktno u lice, pa je sa ovim još jednom ona potvrdila svoju pozicije najponiženije ženske osobe u javnom prostoru.

No, činjenica je da nikako ne može da izazove empatiju kod gledalaca jer svi pamte njenu drskost, bahatost i bezobrazluk od samog početka rijalitija uprkos tome što je produkcija štedjela kao nikoga do sad. Čak je tom poštedom izazvala dodatni revolt kod gledaoca koji koriste sve moguće načine kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo prema učesnici iz Šepeka koja u svojoj zlobi nema granicu. Vjerovatno je to jedan od razloga što je Pink toliko štedi jer je jedno sigurno – u ovom vijeku neće uspjeti naći do te mjere iritantnu, drsku, bahatu i nezahvalnu učesnicu. Toliko negativnih osobina stvarno je teško naći u jednoj osobi, a ona ih ima. To je, nažalost, potrebno za rijaliti.

Nema ti ka.anja, ni Crkvenica, ni Vetertnik – rekao je Car.

 

Znaš kome si uzeo devojku, pa su ti zavrnuli uši – rekla je Dalila.

 

Ma popu.i li su mi ku.ac – odgovorio je Filip.

Hoćeš još jedan – priša joj je Filip i krenuo još jednom da je pljune pa je predomislio:

Neću ti više dati gušta.

Hajde molim te, mangupe jedan. Gdje si da hrakneš muškarca. I na tebi će se iživljavati muškarci. Ti znaš šta rade za sto evra – govorila je Dalila.

A platićeš je li? – upitao je Car pa nastavio.

Za sto evra ti je*u mamu i tatu, a ti drk*š pi**u – rekao je Car.

Jao, jeba**mo i tebe – rekla je Dalila.

Tebe je cijela Tuzla pomuzla, pa si prešla u Šepek, pa si iz Šepeka došla ovdje da te ja ka.am na sred televizije – rekao je Car.

Kako je izgledala još jedna svađa Dalile i Cara, pogledajte ispod video u prilogu: