Početna Zanimljivosti U inat momku koji ju je ostavio pred svadbu Milica smršala 70...

U inat momku koji ju je ostavio pred svadbu Milica smršala 70 kilograma kilograma

Za vrijeme svoje veze sa dečkom Milica se drastično ugojila, a kad je došlo vrijeme da zajedno izgovore sudbonosno “da”, to se nije dogodilo.

Jedan od razloga zašto je Milicu ostavio, sada već bivši partner, je, kaže ona, zbog viška kilograma koje je dobila tokom njihove zajedničke veze. A pomenuti problem datira još od studija u Novom Sadu gdje je, kako priča, samo sjedila, jela i učila.

“Dugo sam se bavila tenisom, ali kad sam došla na studije, samo sam sjedila, učila i jela. Tad sam se prvi put ugojila (imala sam 117 kg). Međutim, tada sam uspjela da za 5 mjeseci skinem 52 kg i vratim se na svoju kilažu od 65”, priča ona, te dodaje da su pravi problemi tek nastupili kasnije.

“Ušla sam u vezu i tu sam se još više opustila. Tako sam se još više ugojila dok nisam stigla do 135 kg”, priča ona za TV Prva.

Kad je došlo vrijeme da njen partner i ona jedno drugom obećaju vječnu ljubav, to se nije dogodilo – bar ne sa njegove strane. Dečko ju je ostavio prije venčanja, a njegov postupak je bio okidač da započne transformaciju.

| Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/magazin/u-inat-momku-koji-ju-je-ostavio-pred-svadbu-milica-smrsala-70-kilograma/