Početna Showbiz “POKUŠALI SU DA MI UBIJU OCA, prevrnuli su mu auto!” Rada Manojlović...

“POKUŠALI SU DA MI UBIJU OCA, prevrnuli su mu auto!” Rada Manojlović iznela jezive detalje napada

Rada Manojlović svojevremeno je otkrila da je njen otac umalo stradao, kad su mu prevrnuli auto u kome je spavao!

Mnogo se spekulisalo da popularna pevačica nije u dobrim odnosima sa svojim ocem Radetom zbog veze sa Harisom Berkovićem, ali su isplivala mnoga saznanja da to zapravo i nije tako, te da je otac Rade oduvek u svemu podžavao i pre nego što je postala deo “Granda” kod Saše Popovića.

Kao mlad devojčurak nastupala je po slavljima i svadbama, a budući da su takvi nastupi veoma rizični kada su u pitanju mlade pevačica njen otac je bio njen zaštinik i čuvar.

Rada je svojevremeno otkrila da je njen otac umalo stradao, piše Svet.

– Moj otac je bio žrtva tokom perioda kad je radio kao moj menadžer. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kom je spavao i iščupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću, iz svega je izašao nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo mnogo sreće – rekla je Rada, i opisala da je ona nebrojeno puta bila napadnuta:

– Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: ’Sve ću da vas pobijem!’ I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo to što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mestima. Na to sam izuzetno ponosna – rekla je Rada koja je danas jedna od najpopularnijih pevačica za čije se nastupe uvek traži karta više.

srbijadanas.com