Početna Rijaliti MAJKA ZADRUGARA U VELIKOM STRAHU: Hitno se oglasila, spomenula groblje, vračare i...

MAJKA ZADRUGARA U VELIKOM STRAHU: Hitno se oglasila, spomenula groblje, vračare i sahrane

Nije joj lako.

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola su jutros napravila potpuni skandal. Naime, Kulićeva je priznala da su joj se vratila emocije prema bivšem vereniku koji je ostao putpuno imun na te reči, dok je Bebica napravio neviđenu dramu na imanju preteći da će izađi iz “Zadruge” ako Miljana nastavi sa takvim ponašanjem.

Ovim povodom se oglasila Bosiljka Bosa Čolić, majka Lazara Čolića i priznala da je u strahu zbog celokupne situacije i da ne zna više šta da radi, a onda otkrila i kako gleda na celokupnu situaciju.

– Ne mogu da razgovaram, teško mi je. Videla sam neke klipove i ništa meni nije jasno. Što više gledam sve više ludim. Zato izbegavam i da gledam detalje. Dobro je Zola rekao: “Lud, luđi i najludji”. Šta je u njegovoj glavi ja ne znam, ali kad izađe i vidi neke stvari sve će mu biti jasno. Kada bude video one sahrane i hodanje po groblju i tako dalje… On ima strah koliko ja vidim, a poprilčno je poznaje i svestan je šta je u stanju uraditi. Vidim Bebica i neke vračare pominje, ja sam u strahu kao majka i dok god ne izadje neću imati mir – počela je priču Bosa, a na pitanje kako gde na komentare Marije Kulić, njene nesuđene prije, ona je odgovorila oštro:

srbijadanas.com