Početna Showbiz Ovo je luks vila koju Đani krije od javnosti: Čuva je obezbjeđenje,...

Ovo je luks vila koju Đani krije od javnosti: Čuva je obezbjeđenje, zaradio je od bakšiša i platio 250.000 eura

Folk pjevač Radiša Trajković Đani sagradio je za sebe i porodicu luksuznu vilu na obali rijeke Save koja mu služi kao vikendica tokom proljeća i ljeta kada želi da se odvoji od gradske buke.

POVEZAN VIDEO:

Kako priča dobro obaviješten izvor, Đani ne želi da se za njegovu vikendicu zna, jer je tu pronašao svoj mir i utočište, piše Blic.

– Đani je odlučio prije nekoliko godina da novac koji je zaradio od tezgi uloži u luks vilu koja se nalazi na obali Save. Uz savjete svoje supruge Slađe shvatio je da mu je najbolja opcija da novac koji zaradi od bakšiša uloži u nekretnine. Tako se sve i odigralo – priča dobro obaviješten izvor blizak porodici Trajković i dodaje:

– Kako bi pronašao svoj mir od nastupa, Đani je odlučio da se izoluje na obali Save gdje najviše provodi vrijeme tokom proljeća i ljeta sa porodicom. U luks vili imaju bazen, palme i sve ono što im je neophodno kako bi uživali u luksuzu. Ne zna se tačno koliko ga je ova nekretnina izašla, ali se šuška da je morao da izdvoji oko 250.000 eura. Na placu se takođe nalazi i košarkaški teren koji rijetko ko kad od porodice Trajković koristi – zaključuje dobro obaviješten izvor za “Blic”.

Đani želi da mu sigurnost porodice bude na prvom mjestu, te se tako ispred njegove kuće nalazi kamp prikolica u kojoj dežura obezbjeđenje kad on nije tu.

– Obezbjeđenje je sve vrijeme u kamp prikolici i čuva Đanijevu vilu na obali rijeke Save. Pored toga, imanje je opkruženo kamerama kako bi mogli stalno da nadgledaju šta se događa u kraju – priča izvor Trajkovića.

Izvor: Blic