Početna Showbiz OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE MARINKU ROKVIĆU RODILA VANBRAČNOG SINA: Skrivala se...

OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE MARINKU ROKVIĆU RODILA VANBRAČNOG SINA: Skrivala se od javnosti, evo ko je ona

“Moja mama je divna žena i uvijek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla”.

Prije nego što je oženio Slavicu sa kojom je dobio sinove Nikolu i Marka, Marinko Rokvić dobio je sina sa ženom koja se zove Mila, prenosi Novi.

Mila se nikada nije eksponirala u javnosti, a sin Dario odrastao je bez pažnje porodice s obzirom na to da je živio u inostranstvu.

Ipak, sa ocem je bio u dobrim odnosima, baš kao i Mila.

– Ja sam imao super djetinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja uvijek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je Dario jednom prilikom za medije.

– Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Volio bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo – objasnio je Marinkov sin.

Inale, Dario je oženjen Portugalkom sa kojom ima dva sina, Romea i Matea.

Evo kako izgleda Marinkova nekadašnja ljubav.

Podsejtimo, pjevač Marinko Rokvić preminuo je 6.novembra prošle godine u Beogradu u 68. godini.

Nedavno su se u javnosti pojavile informacije da je Marinko hospitalizovan i da je njegovo zdravstveno stanje kritično.

Rođen je 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Marinko i njegov brat od malih nogu su pokazivali interesovanje za muziku i svirali harmoniku.

Pored muzike, Marinko je volio i da trenira fudbal. Po završetku osnovne škole došao je u Beograd, u želji da upiše muzičku školu. Međutim, sva mjesta su bila popunjena, osim na odsjeku za klarinet, ali se Marinko ipak odlučio za elektrotehničku školu i učlanio se u kulturno-umjetničko društvo “Nikola Tesla” u kom je pjevao, piše Espreso.

POVEZAN VIDEO: