Početna Showbiz Fotografija koja kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom koga...

Fotografija koja kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom koga je godinama odbacivao

Vanbračni sin Miroslava Ilića oca je prvi put video kao beba

U potresnom intervjuu koji je pre nekoliko godina dala za “Kurir” Mirjana je otkrila da se Miroslav veoma radovao dolasku njihovog dečaka, a onda je usledio preokret, pa je vanbračni sin Miroslava Ilića poslednji put oca video kao jednogodišnji dečak.U to vreme mali Devin bio je presladak dečačić, koji je nakon toga dobio prezime Antonović, a život mu je krenuo u potpuno drugom smeru.

– Kad sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fer prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Kako mi je stomak rastao, bio je sve srećniji. Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan. U Australiji me je iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost posle njegovog razvoda – otkrila je Mira, a onda je sve krenulo u nekom drugom smeru:

– Devin je trebao da se rodi pod imenom Kristijan Ilić. Kasnije sam mu promenila ime u Devin, a kad sam se udala, moj muž mu je dao svoje prezime Antonović. Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatan lančić s krstićem i stavio detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je pušten iz „zatvora“. Nije više zvao – priseća se majka vanbračnog sina Miroslava Ilića, koja je tada otkrila da je sinu istinu o ocu otkrila tek 2008. godine.

story.rs