Početna Showbiz DNK POKAZAO DA NIJE OTAC DJETETA? Ovo je bivši muž uhapšene misice...

DNK POKAZAO DA NIJE OTAC DJETETA? Ovo je bivši muž uhapšene misice – Rastali se nakon skandala

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. Poslednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za Mis sveta, uhvaćena je navodno “na delu”.

– Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica “Parova” i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna – rekao je izvor.

O nekadašnjoj misici, a kasnije i pevačici javnost zna mnogo, a i sama je u nekoliko navrata govorila o svojoj prošlosti.

Dajana iza sebe ima jedan brak, koji se raspao ubrzo nakon što se porodila i na svet donela sina Aleksu. Bivša misica bila je u vanbračnoj zajednici sa poznatim srpskim biznismenom Vladanom Uroševićem, sa kojim je provela punih 11 godina.

Ovaj imućni muškarac svojevremeno je bio vlasnik karting staze u Beogradu, a držao je i kafić i jedan je od ključnih investitora u Dajanu i njenu karijeru. Posle deset godina veze, misica i Urošević su dobili sina 2005. godine, a ubrzo su se rastali. Tabloidi su tada pisali da je do raskida došlo kada je DNK analiza pokazala da Urošević nije otac dečaka. Međutim, oni su to oštro demantovali.