Početna Rijaliti Zlobna Dalila se pobrinula da se Car ne izvine Mikiju Đuričiću, ubijedila...

Zlobna Dalila se pobrinula da se Car ne izvine Mikiju Đuričiću, ubijedila ga da su ljubomorni na njega

Razbudili su se Filip Car i Miki Đuričić koji su prethodne noći ušli u sukob jer je Car, kao obično utorkom kad je žurka, napravio problem u alkoholisanom stanju.

Podsjetimo, Filip je izgubio na kocki, pa se kao obično obrušio na Dalilu Dragojević, a nakon što mu se ona nije suprotstavljala počeo je mafijati ni manje ni više nego Dini Dizdareviću i DJ Nebi, koji je bio gost ove noći.

Miki Đuričić, poznat po svojoj pravičnosti, gledao je Carevo mafijanje, a kad je poslije Filipa i Dalila napala Dinu, Miki je skočio protiv divljanja para koji je, kako slušamo po ko zna koji put, zaštićen.

Međutim, ono što je ovog puta drugačije je činjenica da se Car još uvijek nije izvinio Đuričiću, kao što je obično radio. A da do Filipovog izvinjenja i realnog sagledavanja stvari ne dođe, pobirnula se njegova djevojka Dalila Mujić koja je i izazvala ovu svađu.

Nije Mujićki bilo dovoljno što je i jutros potpaljivala vatru pričajući Filipu šta je sve Miki izgovarao, pa je i pred večerašnju emisiju, ova zlobna zadrugarka podsjetila Cara “da nije kriv”, “da nije prvi psovao Mikiju”, “da smeta zadrugarima” itd. Napomenula je i kako se vidi koje na čijoj strani, aludirajući na sebe, koja je u ovoj situaciji uz njega.

No, ne treba se čuditi svim njenim zlobnim i podmuklim potezima jer svi dajemo ono što imamo u sebi, ona da ima bilo šta bolje za ponuditi, vidjeli bismo to do sad. Nažalost, sa razlogom je prozvana “najvećim zlom” koje je ikad viđeno.