Početna Rijaliti KENAN NA APARATIMA, RIALDA POKAZALA NOVOG DEČKA! Pjevačica ponovo sretna u ljubavi

KENAN NA APARATIMA, RIALDA POKAZALA NOVOG DEČKA! Pjevačica ponovo sretna u ljubavi

Rialda Karahasanović, bivša učesnica rijalitija “Zadruga” pred kamerama u prošloj sezoni započela je vezu sa Kenanom Tahirovićem, ali su nakon izlaska brzo raskinuli.

Ona je sada predstavila novog dečka, sa kojim uživa već neko vreme u ljubavi. Naime, pevačica je na svom Instagramu objavila niz fotografija sa izvesnim Nemanjom dok su šetali Baščaršijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rialda (@queenrialda)

“Mr. Big”, napisala je kratko ona i stavila srce.

Ovu objavu među prvima je prokomentarisala njena bivša cimerka Paula Hublin, koja joj je u rijalitiju uz pomoć lančića predviđala kakva će joj sudbina biti sa suđenim.

“Jooj, lančić nikad ne laže”, napisala je Paula, a Rialda je odgovorila: “Realno”.

“Opet si vrtela lančić?”, pitao je voditelj Milan Milošević Paulu jednom prilikom.

“Ovo je nova metoda, kunem vam se! Samo se vi smejte, ali je taj lančić pogodio sve, meni je jedna žena pre rekla neke stvari, i ja sam danas videla za koliko godina ću se udati i kaže za 13 godina, i koliko slova ima moj budući muž slova u imenu, i meni i njemu je ispalo da se uzimamo, ali bićemo tri godine zajedno a onda ću ja otići u zatvor i nakon toga ću se udati. Kaže da ćemo biti zajedno za dve godine, a da će on imati dve veze u međuvremenu, i sve se nekako poklopilo. Onda sam pitala za koliko koliko godina ću dobiti decu, i njemu je tako ispalo i ja sam ga proklela da budemo zauvek zajedno, i mogu da ga gledam koliko hoću jer sam ja bila njegova devojka i došli smo ovde zajedno”, objasnila je Paula.

 

Kurir.rs/I.B.