Početna Showbiz Ne kriju se: Otkrivamo ko je Rialdin dečko sa kojim je zvanično...

Ne kriju se: Otkrivamo ko je Rialdin dečko sa kojim je zvanično u vezi

Rialda Karahasanović, bivša učesnica Zadruge koja je u prošle godine bila u žiži javnosti zbog veze sa Kenanom Tahirovićem, objavila je da je ponovo u ljubavi sretna i zaljubljena.

Najprije je objavila naslovnu stranu magazina Azra sa kojeg poručuje da je „ljubav pokreće“, a onda je i na svom Instagram profilu objavila fotke sa svojim „novim-starim“ dečkom.

Dok su se portali raspisali o njenoj novoj ljubavi, mi otkrivamo da je riječ o njenom bivšem dečku sa kojim je bila u vezi prije nego što je ušla u Zadrugu. Naime, radi se bivšem fudbaleru Nemanji Milenkoviću u kojeg se, kako je u Zadruzi pričala, zaljubila na prvi pogled. Ya medije je prije toga ispričala da ga je upoznala slučajno na parkingu.

Poslije pet mjeseci zabavljanja, ova pjevačica je njihov odnos opisala kao miran, pun podrške, ali i razumijevanja. Istakla je svojevremeno da je on učinio nemoguće – dosta je smirio.

Podsjetimo, njena veza iz rijalitija sa Kenanom Tahirovićem završila je nakon što ga je optužila da je nasrnuo na nju. On je sve to negirao i nastavio svoj život kao i prije rijalitija.

Kako će na ovo i hoće li uopšte reagovati, ostaje da vidimo.

Senzacija.ba