Početna Zanimljivosti Kum “ukrao” ženu mladoženji: Pred svima na vjenčanju rekao da je voli

Kum “ukrao” ženu mladoženji: Pred svima na vjenčanju rekao da je voli

Nakon godinu dana njihove veze Deziri je zatrudnila

Zanimljiva ljubavna priča Deziri Vajt (Desiree White) “obišla” je cijeli svijet. Naime, Deziri se razvela od muža i udala za svog prijatelja Brajanta (Bryant) koji je bio kum njenom bivšem mužu na njihovom vjenčanju. Brajant joj je tada, pred svima, rekao kako je zaljubljen u nju, piše New York Post.

– Sjećam se prvog trenutka kada sam vidio Deziri. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora biti moja. Ona je najljepša osoba koju sam ikad vidio u svom životu. Ona je najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Nikad nisam sreo nikoga poput nje. Onda sam saznao da već ima dečka i znao sam da moram pronaći način da je dobijem, ali onda sam upoznao i njenog dečka (sad već bivšeg supruga) i postali smo prijatelji. Volim vas oboje. Čestitam – prepričala je Deziri Brajantov govor dok je kao kum nazdravljao svom najboljem prijatelju na vjenčanju 2010. godine.

Dodala je i kako je nakon njegovog priznanja u sali s 200 ljudi zavladala tišina, a njoj je bilo jako neugodno.

– Brajant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji i sve su radili zajedno – ispričala je Deziri i dodala da nikada nije gajila nikakve osjećaje prema Brajantu kojeg je upoznala u srednjoj školi.

Kazala je da se tačno sjeća njegovog pogleda kada je vidio u vjenčanici i da je tako nikada prije nije pogledao. Brajant se navodno napio na vjenčanju, a potom joj javno priznao ljubav. Iste večeri, Deziri je zaplesala s Brajantom. Dok su plesali, pitao je zašto mu nikada nije dala priliku.

Njegovo priznanje, Deziri je kasnije pravdala činjenicom da je samo bio pijan i nije znao što govori. Međutim, kad se njen brak nakon godinu dana počeo polako raspadati jer je njen muž usvojio potpuno drugačije navike, njen odnos s Brajantom je iz prijateljskog prešao u ljubavni.

Tokom njene rastave, bio je uz nju i tješio je, a u jednom trenutku na njeno iznenađenje ju je i poljubio.

– Došlo je niotkuda. Kada me poljubio… Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osjećala sam se dobro i prirodno – prisjetila se Vajt.

Nakon godinu dana njihove veze zatrudnila je s njihovim prvim sinom, koji sada ima devet godina, a par se vjenčao 2012. Danas imaju četvero djece i sretni su.