Početna Rijaliti DALILA I ŠA IMALI S*KS, DEJAN I CAR JOŠ NE ZNAJU! Otkrivena...

DALILA I ŠA IMALI S*KS, DEJAN I CAR JOŠ NE ZNAJU! Otkrivena tajna koja mijenja tok rijalitija: Reper i Dragojevićka raskrinkani!

Dalila Dragojević bila je ljubavnica Nenada Aleksića Ša, ispričala je Mina Vrbaški.

Mina je pred ulazak u “Zadrugu 5” ispričala da je reper varao tadašnju suprugu Ivanu sa bosanskom starletom. Ona je najavila da će uskoro bivše ljubavnike raskrinkati i pred kamerama, piše Informer.

– Dalila i Ša su bili u seks-kombinaciji! Njihova švaleracija nije dugo trajala, jer je on tada već bio u braku sa Ivanom. Dalili nije smetalo što je oženjen i što vara ženu s njom. To je bilo pre sedam godina, kad Dalila još nije upoznala Dejana – kaže Mina.

Dalila je muzičaru zapala za oko dok se takmičila u četvrtoj sezoni “Parova”.

– Ša ju je pozvao čim je izašla iz rijalitija, a zatim su se neko vreme samo družili. Jedno veče su izašli u noćni klub, tu su se poljubili i završili u krevetu! Videli su se još nekoliko puta u hotelu i imali seks, a onda ju je Ša šutnuo – priča starleta i dodaje da je Dalila neko vreme jurila repera u nadi da će ostaviti suprugu zbog nje.

– Stalno ga je zvala, pisala mu poruke… Morao je da je blokira! Čovek je dobio šta je hteo i otkačio ju je! Ona je, mučenica, pričala prijateljima kako se zaljubila i da bi volela da ostavi ženu zbog nje. Budaletina! priča Vrbaški.

Mina kaže da za ovu aferu ne znaju Dalilin sadašnji dečko Filip Car i bivši muž Dejan Dragojević.

– Ako mi Dalila stane na žulj, otkriću sve njene tajne! Ni ne sluti šta sve znam o njoj i da mogu da je uništim! Ma Car će je šutnuti čim sazna! Nikad joj ne bi oprostio što je bila u šemi sa Ša! Dalila ni Dejanu nikada nije rekla za to. I on će se sigurno šokirati kad sazna da je imala aferu sa još jednim zadrugarom – završava priču Vrbaški.

Kurir.rs/S.M./Informer