Početna Rijaliti OSMAN STIŽE U BOLNICU U PRISUSTVU OBEZBJEĐENJA! Karić otkrio ko finansira Stefanovu...

OSMAN STIŽE U BOLNICU U PRISUSTVU OBEZBJEĐENJA! Karić otkrio ko finansira Stefanovu operaciju: “U dobrim je rukama!”

Oglasio se o stanju svog sina

Zadrugar Stefan Karić je tokom jučerašnjeg dana povredio nogu, a jutros je izveden iz rijalitija i primljen na Institut za ortopediju na Banjici.

Kako bismo saznali šta se tačno dogodilo, kontaktirali smo Stefanovog oca, Osmana Karića koji je izjavio…

-Video sam danas snimak da je Stefan završio u bolnici. Nije me iznenadilo to, pošto sam već znao da je Stefan povredio skočni zglob prilikom sportskih aktivnosti, igrajući fudbal. Verujem da nije neka veća povreda, a i opušten sam pošto znam da je u dobrim rukama produkcije koja o svemu razmišlja, što možemo videti iz priloženog, da je Stefan urgentno hospitalizovan. Ovom prilikom se zahvaljujem produkciji “Zadruge” i svim ljudima koji rade na slučaju mog sina – rekao nam je Osman Karić.

Na pitanje da li će biti uz njega u ovim trenucima, Karić je rekao:

-Posetiću Stefana u bolnici ako kojim slučajem ostane. Što se tiče finansiranja, produkcija sve plaća. U to sam se uverio više puta do sada, jer je Stefan jednom izlazio i na operaciju povređenog ramena u prethodnoj sezoni “Zadruge”. Doduše, pitao sam da ja platim troškove, ali mi produkcija nije dozvolila jer su oni platili. Da li ću moći da ga posetim odlučuje produkcija, nadam se da će mi dozvoliti uz prisustvo obezbeđenja – rekao je Osman za naš portal Srbija Danas.

POVEZAN VIDEO: