Početna Video RADA I HARIS RASKINULI? Uhvaćena sa stvarima u motelu! Trebalo da se...

RADA I HARIS RASKINULI? Uhvaćena sa stvarima u motelu! Trebalo da se vjenčaju, a evo šta kaže njen otac

Pjevačica se ne odvaja od sestre.

Već neko vreme se u domaćim medijima spekuliše da su pevačica Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli, a ako je suditi po snimku koji se pojavio, ova nagađanja bi mogla biti istinita.

Ekipa emisije “Paparaco lov” uputila se u Gradačac, gde je Rada nastupala u diskoteci u rodnom kraju svog dečka Berkovića. Rada je sa sestrom i dva momka stigla u diskoteku.

Ono što je navelo mnoge da pomisle na raskid, jeste činjenica da se Rada nakon nastupa uputila u motel, umesto da je prenoćila u kući Berkovića.

Podsetimo, Rada i Haris su prema pisanjima medija nedavno pripremali svadbu:

– To će biti komplikovano, jer je Haris u Bosni, Rada je u Srbiji, tako da bi mnogo izgubili u vremenu. Međutim, Rade je čovek modernih shvatanja. Neće se on buniti ni ako njegova Rada krene na venčanje iz neke hotelske sobe – objašnjava izvor i dodaje:

EVO KAKO JE RADA GOVORILA O VJENČANJU SA HARISOM:

Rada zamišlja sve kao jednu divnu i idiličnu bajku. Hoće da se okupe svi njeni najmiliji, kao i Harisovi, naravno. Nju njegovi mnogo vole, vide da mu je odana i verna. Baš su je prihvatili kao svoje dete i nemaju ništa protiv udaje, tako da se očekuje idilično veselje – zaključio je izvor, a Radin otac kaže da još uvek ne zna ništa o tim planovima, ali da ćerku u svemu podržava.



haber