Početna Rijaliti Kija plakala kad se Sloba ženio: Kockareva jedva preživjela dan vjenčanja bivšeg...

Kija plakala kad se Sloba ženio: Kockareva jedva preživjela dan vjenčanja bivšeg muža, prijatelji nisu znali šta će s njom!


Dan kada se Sloba Radanović oženio Jelenom Đuričanin, ponedjeljak, 14. februar, bio je jedan od najtežih za Kristinu Kiju Kockar.


Kako navode izvori bliski pjevačici za Kurir, ona je i dalje očajna i ne može da se pomiri s činjenicom da je njen bivši suprug sretan sa drugom ženom, jer ga očigledno i dalje voli.

Kija je na dan Slobinog vjenčanja, kažu naši sagovornici, zvala prijatelje u alkoholisanom stanju, plakala i govorila da neće preživjeti. Neki od njih veoma su se uplašili za zdravstveno stanje pjevačice i razmišljali su čak da pozovu Hitnu pomoć.

– Kija je sve redom zvala, kukala i plakala, nerazgovjetno je pričala da neće preživjeti Slobino vjenčanje, da ne može da podnese to da on ima drugu ženu. Nekima je slala poruke: “On se danas ženi”. Dosta je popila i stvarno joj je bilo teško. Ona jeste željela da se razvede od Slobe kad ju je javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju, ali očigledno da ga još nije preboljela i da ga voli. U javnosti se pretvara kako je on više ne zanima i neće da priča o njemu, a kad ostane sama, vrlo često se dese ovakve scene.

Mislim da je ovaj posljednji put, na dan Slobinog vjenčanja sa Jelenom, situacija bila vrlo alarmantna i da je sigurno neko od prijatelja tada otišao kod Kije da je smiri. Čuo sam da je jedna drugarica htjela da zove Hitnu pomoć, mislila je da je Kiji pozlilo, a zapravo je samo bila pijana – navodi jedan od naših sagovornika.

ekskluziva.ba