Početna Showbiz Petar Grašo i Hana Huljić na meti kritika zbog mladenačke torte na...

Petar Grašo i Hana Huljić na meti kritika zbog mladenačke torte na svadbi: Evo kako izgleda!

Kćerka Tončija Huljića, Hana Huljić, i muzičar Petar Grašo našli su se na meti kritika zbog mladenačke torte koju su mnogi komentarisali, a koja je očigledno, ne baš prijatno, iznenadila sve.

Hana i Petar vjenčali su se 18. februara u crkvi Svetog Franje u Splitu, a nakon ceremonije mladenci su sa zvanicama imali svadbeno veselje.

Naravno, kao neizostavni dio je mladenačka torta, iako smo od poznatih navikli da imaju spektakularne torte na nekoliko spratova, ukrašene svim i svačim, to nije bio slučaj.

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj Grašo pozira pored svadbene torte koja, po mišljenju nekih, izgleda prilično obično. Torta nije imala više spratova, bila je bijela i ukrašena skromno, bijelim šlagom.

Kako navode hrvatski mediji, torta je izgledala vrlo skromno i jednostavno, a jer su vjerovatno takvi i njih dvoje, budući da ni jedno ni drugo nisu bili oduševljeni količinom pažnje koju je njihova veza dobila u javnosti, te su o svemu tome govorili minimalno.

Podsjetimo, Grašo nije imao samo jednog kuma, već dva. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), kumovao je i poznati slovenački kuhar Tomaž Kavčić.

ekskluziva.ba