Početna Showbiz Sloba Radanović uhvaćen u laži: Pokušao da opere ženu poslije priče da...

Sloba Radanović uhvaćen u laži: Pokušao da opere ženu poslije priče da je bila Lunin fan, a istina je svima pred očima

Pevač Sloba Radanović koji je nedavno stao na ludi kamen sa Jelenom Đuričanin na sve načine pokušava da zaštiti svoju novopečenu suprugu.

Jelena bila jedna od glavnih administratora fan grupe koja je podržavala ljubav njenog sadašnjeg supruga Slobodana i njegove tadašnje devojke Lune Đogani, s kojom je započeo vezu u rijalitiju “Zadruga” dok je još bio u braku s Kijom Kockar. Pored nje, tu fan stranicu je kao administrator vodila i Mirjana Mijatović, s kojom je posle postala i najbolja drugarica, a sada se na venčanju i okumila.


Mira je, navodno, bila zadužena i za vođenje Luninih fan stranica, a koliko su bile bliske svedoči i činjenica da ju je sadašnja gospođa Miljković, vodila sa sobom i na letovanje u Grčku 2018. godine, posle završetka prve sezone Zadruge.

Ipak, Sloba je na svom Instagramu napisao da to nije istina i naveo da njegova žena “ne zna ni mejl da napravi”, kao i da joj je on napravio profil na Instagramu.

Ono što dokazuje da Sloba pokušava da “opere” svoju suprugu Jelenu jeste činjenica da ona odavno ima Fejsbuk profil. Jelena je tamo postavljala fotografije i snimke sa decom, ali i pevačicom Sandrom Afrikom, a sve to dokazuje da se Jelena odlično snalazi sa društvenim mrežama.
Povezan video:

Kurir.rs/K.Đ.