Početna Rijaliti Konačno javno priznanje: Fran u vezi sa kćerkom Mileta Kitića! Progovorio o...

Konačno javno priznanje: Fran u vezi sa kćerkom Mileta Kitića! Progovorio o ljubavi sa Elenom pa iznio sve o bivšim cimerima

Fran Pujas, petoplasirani takmičar “Zadruge 4”, u nedelju je napustio “Zadrugu 5”. Poznat kao jedan od najburnijih takmičara četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, Pujas je u ovoj sezoni bio poprilično miran.

Kako je sam priznao posle Nove godine, razlog za ovo je odnos sa Elenom Kitić, koju je upoznao nakon izlaska iz Bele kuće prošle sezone. Fran se nije oglašavao otkad je napustio velelepno imanje u Šimanovcima pre nekoliko dana, a sada je progovorio za medije.

– Kako si se adaptirao, šta se dešava sa tobom i Elenom?

Adaptirao sam se, pomalo se još adaptiram. Video sam se sa Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je u redu.


Kako je Fran bio jedan od najboljih prijatelja Dejana Dragojevića u kući, na čemu mu je bila zahvalna i njegova porodica, upitali smo ga da li je neko od Dragojevića stupio u kontakt sa njim. Podsetimo, Fran je za vođu postavio upravo Dejana.

– Čuo sam se sa Davidom. Popićemo kafu kad bude imao vremena. David mi se puno zahvalio, rekao je da se vidimo kad bude bio slobodan i da popričamo – odgovorio je Pujas.


– Da li si promenio mišljenje o nekom od zadrugara nakon napuštanja Bele kuće?

Nisam, sve mi je isto.

– Šta misliš o Dalili i Caru?

Mislim da im je veza katastrofa (smeh). Užasni su kad su zajedno. Mislim da je najbolje da ne budu zajedno, biće ozbiljnog haosa ako ostanu zajedno – ističe Fran.

 

– Šta misliš o Tari i Ša?

Pa, otprilike isto, za njih mislim možda još gore. Cirkus. Smešno je, ona ga je iskorišćavala, iskorišćava ga i dalje. Pravi budalu od njega, on pristaje na to.

– Viki, Marko i Marijana?

To mi je bolesna situacija. Marko je bio sa Viki jer mu je pravila pite i imala s*ks sa njim, užas. Mislim da mu se Marijana sviđa, što je najgore, videćemo šta će biti sa njima.

 

– Kako ti se čini odnos Dejana i Aleksandre? Da li bi voleo da to opstane?

U ovom trenutku je to odlično za njega, da čovek dođe sebi i proživi. Ne znam šta će biti sa njima, voleo bih da ostanu zajedno do kraja rijalitija, da se ne svađaju.


– A Milica i Mensur?

Isto zajedno katastrofa. Milica je užasna ovako, Mensur mi je okej, sa njim sam dobar.

 

– Matora i MC Aleks? Da li misliš da je to pravo?

Ne mislim. Ako se ništa nije desilo za 6 meseci, neće ni sad. Matora je zaludila kao i uvek, pukla, zaljubila se… Još jedna užasna priča.

.

.

.

.

Kurir.rs/S.M./Pink.rs