Početna Showbiz Haos u domu Kitića: Došlo je do burne svađe Mileta i Elene,...

Haos u domu Kitića: Došlo je do burne svađe Mileta i Elene, a evo i šta je problem!

Elena Kitić, kćerka Mileta Kitića, uspješno pliva na muzičkoj sceni posljednjih šest godina, ali njenu sve češću želju da nastupa folker i dalje izričito odbija.

Miletove navodne zabrane sve više utiču na odnos koji ima s Elenom, a izvor blizak porodici otkriva da je nedavno došlo do žestokog sukoba među njima nakon što je folker saznao da njegova jedinica planira višemjesečnu američku turneju bez njegovog znanja, piše Alo.


– Elena je centar Miletovog svijeta otkako se rodila, oduvijek je ispunjavao sve njene želje i trudio se da živi kao princeza. Nije se miješao u njen način života do trenutka kada je započela muzičku karijeru. Radovalo ga je što je uspješna, ali se trudio da je zaštiti od estradnih voda. U prvi mah je govorio da će dozvoliti da nastupa kada još malo odraste, ali se njegov stav nije promijenio ni poslije šest godina što je i dovelo do ove posljednje, burne svađe – kaže izvor, i nastavlja:


– Mile i privatno, ali i u javnosti odražava sliku kul oca koji je s kćerkom prvenstveno prijatelj. Ipak, istina je malo drugačija jer je se on pribojava da bi neko mogao da je povrijedi ili uznemiri na nastupima i turnejama. Iako je Elenu pustio da izabere saradnike i pjevače s kojima će snimati, uvijek se pobrine da svima da do znanja da njegovoj kćerki ne smije da fali dlaka s glave. Mile je imao svoje ljude koji su kontrolisali situaciju u nekoliko klubova u kojima se Elena pojavila kao gostujući pjevač a da to nije ni znala – navodi izvor koji vjeruje da će to biti slučaj i na američkoj turneji.

– Kao što to uvijek bude, Mile će učiniti sve da usreći Elenu i na kraju je pustiti na turneju kako bi izgladili odnos, ali nema sumnje da će pratiti svaki njen korak i iskoristiti sva svoja poznanstva da bi je zaštitio. Elena je rođena za scenu i vrijeme je da je pusti van staklenog zvona da ne bi trajno narušio njihov odnos – zaključuje izvor.

ekskluziva.ba