Početna Showbiz Šok: Severina uhvaćena kako se ljubi sa srpskim hitmejkerom: O njihovom odnosu...

Šok: Severina uhvaćena kako se ljubi sa srpskim hitmejkerom: O njihovom odnosu se priča godinama, ovo su svi detalji (Video)

Pevačica Severina Vučković posetila je sprsku prestonicu, gde je došla zbog poslovnih obaveza.

Severina je išla kod Gorana Bregovića, gde se zadržala određeno vreme. Ekipa emisije Paparaco lov ispratila je Severinino kretanje u srpskoj prestonici.

Pevačica je uglavnom bila okružena ljudima iz svog tima, koji su je fotografisali, a nakon posete Goranu Bregoviću, Severina se srela i sa svojim producentom i kompozitorom Filipom Miletićem.

Miletić i Severina uhvaćeni su i tokom srdačnog pozdravljanja na ulici, a poljubac koji je pao u obraz, ispratio je i zagrljaj, a ona osmeh nije skidala sa lica.

Podsetimo, 2012. godine Filip je radio pesme za Severinin album, i još tada se po medijima šuškalo da su kompozitor i Seve prešli granice poslovno-prijateljskog odnosa, iako je kompozitor tad bio u zvaničnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, sa kojom je Severina te godine snimila i pesmu “Italiana”.

Spekulacije da su Severina i Filip ponovo u intimnom odnosu, podgrejala je njihova zajednička fotografija, nastala tik nakon njenog razvoda od Igora Kojića. Ona je tad uz fotografiju napisala:

“Moj producent je bolji od tvog, hitovi ne lažu” – stoji na Instagramu.

Fotografija je medijima dala “vetar u leđa” da spekulišu da je u pitanju obnovljena ljubavna romansa, na šta je Filip imao samo jedan odgovor:

– Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni – rekao je Miletić nedavno za Kurir.

kurir.rs