Početna Showbiz “Koliko se moja p**ka sviđa tvom dečku!” Karleuša se obrušila na Anastasiju,...

“Koliko se moja p**ka sviđa tvom dečku!” Karleuša se obrušila na Anastasiju, pa ovo rekla o Đorđu

Kuljić povezivan sa mnogim ženama, a ovako je Jelena pričala o njemu!

Nedeljama se u javnosti spekulisalo da su Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić raskinuli ljubavnu vezu, a sve zbog toga jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

Anastasija i Đorđe su nakon pet godina zabavljanja u utorak su stavili tačku na svoju ljubavnu priču. Razlog raskida je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike.

 

 

Atraktivnog Đorđa Kuljića povezivali su s poznatim devojkama sa estrade, manekenkama, navodno čak i sa starletama, a biznismen je imao i kraće veze po Evropi i svetu, pisali su mediji, a interesantno je da je tokom svađe sa Anastasijom Ražnatović, Jelena Karleuša 2020. godine upravo pomenula tadašnjeg izabranika Cecine naslednice.

 

Kako je počela svađa Cece i JK, a u koju se uključila i Anastasija kojoj je Jelena spomenula dečka, pogledajte ispod:

 

 

– Vidim da mi se ćerka ratnog zločinca obraća opet. Doduše nepismeno, pa briše, piše… Evo poslednji put da se pozabavim nebitnim likovima poput nje pa da joj odgovorim: Lepo je što javno priznaješ da stalno gledaš moju pi*ku, jasno ti je da i moja pi*ka bolje peva od tebe, da je lepša od tebe i da ima više talenta i harizme. O trendingu u kom sam na Balkanu neprikoslovena jer sam broj 1 nedeljama i kada kinem, ti nemoj da polemišeš. Ti nisi u rangu ni sa jutjuberima. Bolje se pozabavi umrlom karijerom svoje majke koja ni ne zna šta je trending, pa mora da zarađuje pevajući po romskim svadbama i po grčkim kafićima (znaš ono skoro kad je mama za sliku moje pi*ke išla da se zahvali u Atinu?) I za kraj, zapitaj se koliko se moja pi*ka sviđa tvom dečku, bićeš iznenađena kakav je fan – napisala je na društvenoj mreži Jelena Karleuša.

. . .