Početna Izdvajamo Priča koja pokreće: Ova žena je ostala bez ičega sa svoje dvoje...

Priča koja pokreće: Ova žena je ostala bez ičega sa svoje dvoje djece, a onda je počela stvarati i napravila od ničega sve, evo kako… (Video)

reklama

Ekipa Senzacije bila je u Frizersko kozmetičkom-salonu “Frency” u Visokom, u kojem smo razgovarali sa vlasnicom Emirom Jamaković, čije je životno iskustvo satkano od velikih bura koje su na njoj ostavile tek poneki trag tuge. Ipak, u njoj ima puno više snage, sigurnosti, stabilnosti i vjere u samu sebe. Sve je to stekla, tek onda kad je pogledala svojim strahovima u oči.

Tada je upoznala sebe, a samim tim i sreću. Od tad ništa što joj stoji na putu ne vidi kao prepreku nego kao razlog za korak naprijed. Ispod poslušajte priču žene koja je ostala bez igdje išta, a sa dvoje djece. Od ničeg je napravila sve.

Međutim, da bi došla do uživanja, morala je proći razna životna strujanja, preplivati valove, i izboriti se da ne potone, nego da se vremenom vine. I uspjela je. Kako poslušajte ispod u intervju sa njom:

Emira traži ljepotu tamo gdje se drugi ne usuđuju, pa čak i u sebi, na koju je možda zbog velike borbe sa plimama, bila i zaboravila. Ne bježi od problema, ali ih ne stvara nikome.

Ne može se ne primjetiti zadovoljstvo i ponos što je sve uspjela sve stvoriti sa svoje dvije ruke i ta sreća se projektuje na sve oko nje.

Između sebe i drugih neumorno gradi mostove ljepotom, dobrotom, znanjem, umjećem.

Postigla je balans emocija i krucijalnih vrijednosti. Izbjegla suštinske promašaje, zavaravanja, a primjetno je da je dolazak u njen prostor gdje kreira njjen najbolji punjač da nastavi svakodnevnu borbu za svoje mjesto pod suncem.

Senzacija.ba

reklama

3 KOMENTARI

  1. Želim obavijestiti svijet o doktorici Dawn Acuni Velikoj koja je bacila čarolije koja mi je vratila muža kad sam mislila da je svaka nada izgubljena. Doktorica Dawn Acuna iskoristila je svoju moćnu čaroliju da mi izmami osmijeh na lice tako što je vratila mog čovjeka svojom čarolijom, isprva sam mislila da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i prihvatim ga nazad i čak i od tada me voli više nego što sam ikada očekivao, tada sam se zavjetovao da ću obavijestiti svijet o doktorici Dawn Acuni jer je ona poslana od Boga. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner prekinuo s vama i još uvijek ga volite i želite natrag? Imate li problema s financijama? ili trebate li bilo kakvu pomoć, obratite se doktorici Dawn Acuni danas jer vam dajem 100% jamstvo da će vam pomoći baš kao što je pomogla meni: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

  2. Moj bivši dečko napustio je mene i moju kćer prije šest tjedana nakon što sam pokušao gotovo sve da vratim svoju vezu, bio sam razočaran. Ništa mi nije išlo. Tjedan dana kasnije, dok sam se kretao po svom Instagramu, vidio sam neka svjedočanstva o DR -u, zori koja pomaže ljudima da obnove svoju vezu i poprave pokvarene domove, isprva sam bio skeptičan, ali odlučio sam pokušati i uspostavio sam kontakt s DR, Dawn za njezinu pomoć, nekoliko dana uspostavljanja kontakta s njom, sve se automatski promijenilo, moja tuga postala je Radost, osmijeh mi je bio na licu, sve se dogodilo vrlo brzo i rezultat je bio savršen. Koristim ovaj medij kako bih cijenio doktoricu Dawn, ako imate poteškoća u vezi Dr Dawn Acuna je jedina osoba koja vam može pomoći: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

  3. tainoglenna [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/63/9b/d4/9b/9a/uhilfoti998.html]thingiverse[/url]Itazura Gokuaku HF English Patch.81 [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/c8/bc/73/60/84/Crack_Para_Neodata_2014_126.html]https://cdn.thingiverse.com/assets/63/9b/d4/9b/9a/uhilfoti998.html[/url] Addivamopsiskbiofilm [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/93/47/c4/01/eb/File_Scavenger_43_Keygen_Rar_povesti_pinky_upload.html]ikhtisar musthalahul hadits pdf download[/url] AssigeBoge [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/eb/a0/22/06/96/renalballa680.html]https://cdn.thingiverse.com/assets/63/9b/d4/9b/9a/uhilfoti998.html[/url] careberconi [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/0e/ff/24/0c/5f/ikesbert94.html]thingiverse.com[/url] hyncimporoucceno [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/2b/3a/16/8b/0d/Cod-World-At-War-No-Cd-Crack.html]Download[/url] nipsBishenlixMaBled [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/65/75/c5/17/c9/emmolat586.html]thingiverse[/url] Kachpaceanaere [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/0f/60/0b/a3/7b/niqhil492.html]thingiverse.com[/url]Oxford Mastering Science 1a Workbook Answer Key13 [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/ee/ee/f9/6d/f1/until_dawn_pc_download_19.html]thingiverse[/url] Bekpseuccarpauct [url=https://cdn.thingiverse.com/assets/7d/fe/82/7b/db/Reincubate-iPhone-Backup-Extractor-339-Cracked.html]thingiverse.com[/url]

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime