Početna Izdvajamo Priča koja pokreće: Ova žena je ostala bez ičega sa svoje dvoje...

Priča koja pokreće: Ova žena je ostala bez ičega sa svoje dvoje djece, a onda je počela stvarati i napravila od ničega sve, evo kako… (Video)

Ekipa Senzacije bila je u Frizersko kozmetičkom-salonu “Frency” u Visokom, u kojem smo razgovarali sa vlasnicom Emirom Jamaković, čije je životno iskustvo satkano od velikih bura koje su na njoj ostavile tek poneki trag tuge. Ipak, u njoj ima puno više snage, sigurnosti, stabilnosti i vjere u samu sebe. Sve je to stekla, tek onda kad je pogledala svojim strahovima u oči.

Tada je upoznala sebe, a samim tim i sreću. Od tad ništa što joj stoji na putu ne vidi kao prepreku nego kao razlog za korak naprijed. Ispod poslušajte priču žene koja je ostala bez igdje išta, a sa dvoje djece. Od ničeg je napravila sve.

Međutim, da bi došla do uživanja, morala je proći razna životna strujanja, preplivati valove, i izboriti se da ne potone, nego da se vremenom vine. I uspjela je. Kako poslušajte ispod u intervju sa njom:

Emira traži ljepotu tamo gdje se drugi ne usuđuju, pa čak i u sebi, na koju je možda zbog velike borbe sa plimama, bila i zaboravila. Ne bježi od problema, ali ih ne stvara nikome.

Ne može se ne primjetiti zadovoljstvo i ponos što je sve uspjela sve stvoriti sa svoje dvije ruke i ta sreća se projektuje na sve oko nje.

Između sebe i drugih neumorno gradi mostove ljepotom, dobrotom, znanjem, umjećem.

Postigla je balans emocija i krucijalnih vrijednosti. Izbjegla suštinske promašaje, zavaravanja, a primjetno je da je dolazak u njen prostor gdje kreira njjen najbolji punjač da nastavi svakodnevnu borbu za svoje mjesto pod suncem.

Senzacija.ba