Početna Izdvajamo U Sarajevu otvoren prvi salon “Afričke pletenice Ada” u Bosni i Hercegovini

U Sarajevu otvoren prvi salon “Afričke pletenice Ada” u Bosni i Hercegovini

reklama

U četvrtak, 2. septembra u Sarajevu je svečano otvoren salon “Afričke pletenice Ada” , a ovo je ujedno i prvi salon u BiH ove vrste. 

Vlasnica Ada je odlučila da nakon 15 godina rada i iskustva u pletenju pletenica, gradu Sarajevu, ali i BiH ponudi nešto novo, a jedinstveni salon se nalazi  na lokaciji Zmaja od Bosne bb, TC Robot Socijalno (3. sprat).

Afričke pletenice vrlo su moderne te ih sve češće možemo vidjeti na glavama zvijezda i poznatih. Njihova izrada nije laka, vrlo su zamršena i učinkovita frizura. Prilikom izrade pletenica potrebna vam je velika preciznost i strpljenje zbog čega se većina ljudi odluči kosu dati rukama stručnjaka.

Vlasnica novootvorenog salona za Afričke pletenice – Ada, kako i sam salon nosi naziv je ekspert po tom pitanju, a o ideji i realizaciji otvaranja prvog salona u BiH za Afričke pletenice i sve vrste pletenica govorila je na samom otvorenju za Senzacija.ba portal.

– Sve je krenulo prije nekih 15 godina, kada sam na svojoj prijateljici koja se vratila iz Afrike vidjela te pletenice. Međutim, u tom trenutku apsolutno niko u BiH i Sarajevu nije radio te pletenice i onda smo razmišljale kako da mi to napravimo jedna drugoj. Pokušale smo i to je ispalo tako savršeno. Kada sam izašla u grad, vidjeli su me i sreli, pitali kako odakle, te sam rekla da stvarno to ja radim – otkriva nam Ada i objašnjava kako se od tada spontano javilo interesovanje i želja kod svih djevojaka koje su je vidjele da imaju istu frizuru.

– Sve je tako nekako i krenulo, tražili su broj telefona, davala sam jednoj, drugoj, trećoj i tako je krenulo, što bi se reklo od usta do usta, prijateljice, rodbina, komšinice, poslije sam došla i na društvene mreže, što je pozitivno kada su te mreže u pitanju. Tu sam se reklamirala, svaki svoj rad sam objavljivala i sticalo se sve više i više pratitelja, prijatelja i klijenata.  Sav taj period do danas, za tih 15-ak godina, ja sam se bazirala na pletenice – objasnila nam je Ada koja je završila ekonomiju, ali je ljubav prema pletenicama ipak odvela na drugi put.

– Magistar sam ekonomije. U isto vrijeme sam dakle i studirala, radila i bavila se pletenicama, usavršavala se. Radila sam i u svojoj struci, međutim, shvatila sam da je jednostavno ovo nešto što ja volim. Željela sam da otvorim salon, to je prvi salon u BiH za Afričke pletenice i općenito pletenice, tako da mi je jako drago i ponosna sam. Iza mene stoji velika i ogromna ekipa djevojaka kojima sam radila pletenice do sada – završava Ada.

Ukoliko želite biti unikatne, Salon “Afričke pletenice Ada” je pravo mjesto za Vas! Egzotični look će potrajati, jer pletenice se jednostavno održavaju i traju 2-3 mjeseca. Boja, dužina i debljina je po vašoj želji!

Za više informacija možete da se javite na: 061 308 610

Instagram: https://www.instagram.com/africkepleteniceada_braids/
Facebook: https://www.facebook.com/pleteniceADA

reklama

2 KOMENTARI

 1. Moje ime je Elizabeth, oženio sam se prije 8 godina bez djeteta, očajnički sam tražio rješenje i liječnik mi je rekao da ne mogu zatrudnjeti, ali me je jedna prijateljica uputila do čarobnjaka po imenu DAWNACUNA, pa sam objasnio moji problemi s njom i obećala je da će sa mnom sve biti u redu za 14 dana, dao mi je neke upute koje sam sve obavila savršeno, otišla sam na pregled u bolnicu i potvrdili su mi da sam trudna 1 tjedan, a sada imam svoju lijepi sine, a trenutno imam i drugu trudnoću, sve zahvaljujući tebi DAWNACUNA, kontaktiraj je za svakojako rješenje,

  1) ako želite vratiti bivšeg ljubavnika.
  2) ako želite da trudnoća zatrudni.
  3) ako želite zaustaviti pobačaj.
  4) ako želite da vas netko voli.
  5) čarolija za liječenje svih vrsta bolesti ili bolesti.
  I drugi.
  Ona je najbolja i iskrena. (dawnacuna314@gmail.com). Što ima:
  +2348032246310

 2. Želim obavijestiti svijet o doktorici Dawn Acuni Velikoj koja je bacila čarolije koja mi je vratila muža kad sam mislila da je svaka nada izgubljena. Doktorica Dawn Acuna iskoristila je svoju moćnu čaroliju da mi izmami osmijeh na lice tako što je vratila mog čovjeka svojom čarolijom, isprva sam mislila da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i prihvatim ga nazad i čak i od tada me voli više nego što sam ikada očekivao, tada sam se zavjetovao da ću obavijestiti svijet o doktorici Dawn Acuni jer je ona poslana od Boga. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner prekinuo s vama i još uvijek ga volite i želite natrag? Imate li problema s financijama? ili trebate li bilo kakvu pomoć, obratite se doktorici Dawn Acuni danas jer vam dajem 100% jamstvo da će vam pomoći baš kao što je pomogla meni: {dawnacuna314@gmail.com}
  WhatsApp: +2348032246310

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime