Početna Senzacija INFO Novosti Video intervju: Mensur Ajdarpašić otvorio dušu pred ulazak u Zadrugu 5

Video intervju: Mensur Ajdarpašić otvorio dušu pred ulazak u Zadrugu 5

rpt
reklama

Na radost brojnih fanova rijalitija Mensur Ajdarpašić će biti dio nove sezone Zadruge 5, a za Senzaciju i Ekskluzivu progovorio je o radu na sebi i svakodnevnim treninzima.

rpt

Budući da je nedavno Janjuš upao u emisiju u kojoj je gostovala Mensurova bivša Mina Vrbaški i poklonio joj čokoladu, poslije čega se pojavio Filip Car i poljubio Maju Marinković, sa kojojm je Ajdarpašić imao aferu, sad je prvi put rekao šta misli o ovim bivšim zadrugarima koji su razmjenili partnere. Ispod u videu kakav je njegov stav o novonastalim dešavanjima njegove bivše ljubavi i bivše “kombinacije”:

 

reklama

1 KOMENTAR

 1. Moje ime je Elizabeth, oženio sam se prije 8 godina bez djeteta, očajnički sam tražio rješenje i liječnik mi je rekao da ne mogu zatrudnjeti, ali me je jedna prijateljica uputila do čarobnjaka po imenu DAWNACUNA, pa sam objasnio moji problemi s njom i obećala je da će sa mnom sve biti u redu za 14 dana, dao mi je neke upute koje sam sve obavila savršeno, otišla sam na pregled u bolnicu i potvrdili su mi da sam trudna 1 tjedan, a sada imam svoju lijepi sine, a trenutno imam i drugu trudnoću, sve zahvaljujući tebi DAWNACUNA, kontaktiraj je za svakojako rješenje,

  1) ako želite vratiti bivšeg ljubavnika.
  2) ako želite da trudnoća zatrudni.
  3) ako želite zaustaviti pobačaj.
  4) ako želite da vas netko voli.
  5) čarolija za liječenje svih vrsta bolesti ili bolesti.
  I drugi.
  Ona je najbolja i iskrena. (dawnacuna314@gmail.com). Što ima:
  +2348032246310

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime