Početna Vijesti Novosti Drama u Turskoj: Požar u hotelu gdje je Karleuša odsjela sa kćerkama,...

Drama u Turskoj: Požar u hotelu gdje je Karleuša odsjela sa kćerkama, JK se oglasila: Evakuišu nas, ovdje je haos (Video)

Jelena Karleuša je jučer otputovala u Tursku u Bodrum, gdje se sa svojim kćerkama Atinom i Nikom, te tetkom Danijelom smjestila u luksuzni hotel sa pet zvjezdica. Porodični odmor se već danas pretvorio u haos, budući da je područje zahvatio ogroman požar.

https://youtu.be/jCZpvUxXPmY

Plamen se proširio na unutrašnjost hotela sa 5 zvjezdica, a sve se dešava u šumskom području u okrugu Meselik. Neki vlasnici brodova podržali su evakuaciju turista koji borave u hotelima u regiji gdje je pristup kopnom otežan. Jelena Karleuša sa djecom je jedna od njih, a pjevačica je snimila dramatične momente.

“Sjedi dole, Danijela”, čuje se pjevačica na snimku dok se obraćala svojoj tetki u momentu kada su brodovi trebali da krenu da ih evakuišu.

Kako turski mediji pišu požar je izbio u četvrti Milas u Mugli u šumskom području. Dok su timovi otpremljeni u regiju odgovarali na vatru, plamen je stigao do bašte 2 hotela sa 5 zvjezdica.

Požar je izbio oko 14.30 sati u šumskom području prekrivenom borovima u mjestu Meselik Mahallesi, lokalitet Kuyucak, pišu mediji u Turskoj. Požar, koji je izbio u blizini hotela, u kratkom se roku proširio na široko područje. Plamen je izdržao u vrtovima 2 hotela sa 5 zvjezdica u regiji.

Ekipe su stigle na mjesto događaja i počele su da intervenišu kako bi vatru stavile pod kontrolu. U regionu se plamen proširio na hotel koji se zove Titanik. Trenuci kada se plamen približavao hotelu i proces evakuacije prikazivali su se sekundu po sekundu, javljaju turski mediji.

ekskluziva.ba