Početna Senzacija INFO Novosti Jovana i Stefan o borbi za svoju ljubav: Kad smo se posvađali,...

Jovana i Stefan o borbi za svoju ljubav: Kad smo se posvađali, rekla sam doći ću na rođendan (Video)

reklama

Pinkov rijaliti “Zadruga 4” obilježila je ljubav Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića koji su pretrpjeli nekad svakodnevni pritisak. Ako nisu bili na udaru novinara, onda jesu na udaru spletki zadrugara.

Trebalo je sve to pretrpjeti i izaći na kraju u paru, kako su njih dvoje izašli, što smatraju svojim najvećim uspjehom. Čim su stigli do studija, njihovi najmiliji su im saopštili da nisu najomraženiji, naprotiv, da imaju cijelu armiju ljudi koja ih podržava. Pokazuje se da su par koji ima najveću i najvjerniju podršku. Jeda dio armije postavljao im je pitanja na Instagram profilu Senzacije, a oni su odgovarali. Pogledajte šta su rekli o Slobi Radanoviću i pobjednici Nadici, ali i o svojoj vezi i svom odnosu nakon rijalitija:

reklama

2 KOMENTARI

  1. My spouse and i got really satisfied that Emmanuel managed to deal with his homework by way of the precious recommendations he had through the weblog. It’s not at all simplistic to simply choose to be giving for free tips which others may have been selling. And we do understand we have got the blog owner to give thanks to for that. All of the explanations you have made, the straightforward web site menu, the relationships you aid to promote – it’s got all wonderful, and it’s really aiding our son in addition to us recognize that this situation is cool, which is wonderfully essential. Many thanks for the whole thing!

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime