Početna Izdvajamo Održan 3. Kids Fashion Days u Importanne centru

Održan 3. Kids Fashion Days u Importanne centru

U Importanne shopping centru jučer je održan 3. KIDS FASHION DAYS, zajednički projekat Marketing agencije WE & modne Agencije Nova Mas. Projekat je isključivo zabavno-modnog karaktera te se kontinuriano radi već treći put za redom samo za Importanne shopping centar u Sarajevu.

Svi posjetitelji imali su priliku pogledati modne revije brendova: Tiffany, Lindex, Blukids, Inn Sport, Carpisa & Carpisa GO sa najnovijim kolekcijama za ljetnu sezonu kao i saznati šta to sve ima u ponudi ovog ljeta.

Također, gosti programa su bili plesni klub “ASTORIJA” u Sarajevu koji su obogatili zabavni program te svojim solo tačkama uljepšali kompletan događaj i zajedno sa malim i velikim manekenima modne agencije Nova Mas dočekali ljeto.

Importanne shopping centar ovom je prilikom predstavio veoma atraktivne ponude za ovu sezonu kao i sezonske popuste pojedinih brendova, te upriličio predstavljanje novih brendova u svojoj ponudi.

Kako organizatori najavljuju ovo je bio posljedni KIDS FASHION DAYS ove sezone, a neke nove priče vas čekaju već od septembra mjeseca ove godine sa dosta bogatijim programom i ponudom.